miss angel Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #352 olmaz böyle şey yoksa rüya mı tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyamı....
ÇűЯűк V¡Şηε Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #353 O bebek gözlerinde buldum hayatı anladım ki ben senmişim hep seninmişim hep senin sende benim bebek gözlüm
O bebek gözlerinde buldum hayatı anladım ki ben senmişim hep seninmişim hep senin sende benim bebek gözlüm
sedaaa Yeni Üye Üye 23 Nisan 2010 #354 bir gün açsamda görsen kalbim senin sevgilim belki birgün sende sevsen dünyalar benim göreceksin
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #356 aşksın sen cansın sen uykusuzluğum dalgınlığım hep bu yüzdennnnnnn
KIVILCIM Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #357 elimde değil unutmak seni kaçsam da kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolay mı unutmak bi anda seni
elimde değil unutmak seni kaçsam da kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolay mı unutmak bi anda seni
juju Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #358 dün serhoşken söyledim bügün ayıkken dinle seni seviyorum ne kadar yasaksan bana o kadar ölürüm senin için seni seviyorum
dün serhoşken söyledim bügün ayıkken dinle seni seviyorum ne kadar yasaksan bana o kadar ölürüm senin için seni seviyorum
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #360 Dalı kurusada ağaç yağmura nasıl küser Saatin dursa bir an zaman onu nasıl bekler Alı koymus tebessüm aşığına bir zalim Yıkılır dökülür aman Kalp kırılsada sever
Dalı kurusada ağaç yağmura nasıl küser Saatin dursa bir an zaman onu nasıl bekler Alı koymus tebessüm aşığına bir zalim Yıkılır dökülür aman Kalp kırılsada sever