ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 7 Ağustos 2010 #421 deliler gibi sewiyorum bak .. sana söz ömür boyu sürecek....
suCre Daimi Üye Üye 22 Ekim 2010 #425 Belki bende hata yaptım,seni sevdim tek bir an pişman olmadan...
bella donna Yeni Üye Üye 22 Ekim 2010 #426 kalbin işine bak yüzüne bakamaz ağlar durur sen uyurken yalnız olamayan böyle mi yapar bu sessizlik...yerimi bilmem bilmem ne taraftayım sesimi duymaz ne zamandır araftayımmmmm mor ve ötesi
kalbin işine bak yüzüne bakamaz ağlar durur sen uyurken yalnız olamayan böyle mi yapar bu sessizlik...yerimi bilmem bilmem ne taraftayım sesimi duymaz ne zamandır araftayımmmmm mor ve ötesi
Ariza Yeni Üye Üye 22 Ekim 2010 #427 Seyyan Hanim ...ben kime bağlanmışım ağlıyorum gizlice kimsesiz karanlıklar derdime şifa verin kalbimdeki yaralar ...
Seyyan Hanim ...ben kime bağlanmışım ağlıyorum gizlice kimsesiz karanlıklar derdime şifa verin kalbimdeki yaralar ...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 22 Ekim 2010 #429 Hayalim üç kelime Oda şöyle evli mutlu çocuklu...:eco: Son düzenleme: 22 Ekim 2010
aysegül87 Hamiş Melek 23 Ekim 2010 #430 seviyorum herseyim sensin vazgecemem beni sen bilirsin seviyorum nedenmi dersin...