K karasewda Yeni Üye Üye 23 Ekim 2010 #432 blmyorsun ki sensiz her gün canıma kıymak istediğimi kılar kimin sölediğin bilmiyorum facebook ta dinlemiştim
blmyorsun ki sensiz her gün canıma kıymak istediğimi kılar kimin sölediğin bilmiyorum facebook ta dinlemiştim
H hüzünlü Yeni Üye Üye 5 Kasım 2010 #436 Göklerde kartal gibiydim, Kanatlarımdan vuruldum, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın..
Göklerde kartal gibiydim, Kanatlarımdan vuruldum, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın..
A aYYa-MoDa Forum Okuru 6 Kasım 2010 #438 niye küsersin sen aşka çok zor kalbin attıkça her acıya dayanırımda bana inan bu bambaşka... kutsi... bambaşka
niye küsersin sen aşka çok zor kalbin attıkça her acıya dayanırımda bana inan bu bambaşka... kutsi... bambaşka
sudembeyaz Daimi Üye Üye 6 Kasım 2010 #439 pişman olup bir gün dönerse geri yıllar geçti unutmadım ihanetini ben affetsem de yalan gözlerini allahından bul ben susuyorum...
pişman olup bir gün dönerse geri yıllar geçti unutmadım ihanetini ben affetsem de yalan gözlerini allahından bul ben susuyorum...