gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 19 Aralık 2010 #461 ellimde elin eksik yaşlı hep gözüm....offf 🙁((
Ariza Yeni Üye Üye 9 Ocak 2011 #464 Aşk olsun aşk olsun Aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun
megara Yeni Üye Üye 9 Ocak 2011 #466 söz bitsin biz devam edelim sessiz kalalım yine uzlasalım güz bitsin biz bayram eedelim susuz kalalım yine aç kalalımm.bi cümleyi geçti ama kızlar😀 OLURUNAAAA BIRAKKK
söz bitsin biz devam edelim sessiz kalalım yine uzlasalım güz bitsin biz bayram eedelim susuz kalalım yine aç kalalımm.bi cümleyi geçti ama kızlar😀 OLURUNAAAA BIRAKKK
SweetCurse Yeni Üye Üye 9 Şubat 2011 #467 Arada bir şevkatine muhtacım Şimdi belki mutlusundur diye ödüm kopuyor eyvah Bana acı acı hatıran lâzım 🙂
Arada bir şevkatine muhtacım Şimdi belki mutlusundur diye ödüm kopuyor eyvah Bana acı acı hatıran lâzım 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 10 Şubat 2011 #469 Hoşçakal olacaklar sensiz olsun daha durmam boşluklarında ben unutuyorummmm...
eLit's Yeni Üye Üye 10 Şubat 2011 #470 dudaklarımdasın dualarımdasın... karanlıktan dogarsın günes gibi alev alev yapabilrim yapabilirim senin için ölebilirim..
dudaklarımdasın dualarımdasın... karanlıktan dogarsın günes gibi alev alev yapabilrim yapabilirim senin için ölebilirim..