MissFee Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #1 Dinner İn The Sky - Gökyüzünde Yemek... dinner in the sky Afiyet olsun...
aSqimSin Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #2 Cevap: Dinner İn The Sky - Gökyüzünde Yemek... Evet bir örneğini de 2 gün önce haberlerde izledim. Türkiye'de İstanbul Boğazı manzarasında yemek🙂
Cevap: Dinner İn The Sky - Gökyüzünde Yemek... Evet bir örneğini de 2 gün önce haberlerde izledim. Türkiye'de İstanbul Boğazı manzarasında yemek🙂
mislinay Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #3 Cevap: Dinner İn The Sky - Gökyüzünde Yemek... havada yemek yemek hoş olabilir ama düşme korkusu ne olacak insan biraz tedirgin olur yaa🙂 emeğine sağlık canım
Cevap: Dinner İn The Sky - Gökyüzünde Yemek... havada yemek yemek hoş olabilir ama düşme korkusu ne olacak insan biraz tedirgin olur yaa🙂 emeğine sağlık canım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Haziran 2008 #4 Cevap: Dinner İn The Sky - Gökyüzünde Yemek... waooowwww adrenaline bak sen.müthiş bir heyecan olsa gerek ama benim yükseklik korkum var heralde ben kesinlikle yapamam.yaparmıyım acaba?cıks yok yok yapamam ben almim alanada mani olmayayım😀
Cevap: Dinner İn The Sky - Gökyüzünde Yemek... waooowwww adrenaline bak sen.müthiş bir heyecan olsa gerek ama benim yükseklik korkum var heralde ben kesinlikle yapamam.yaparmıyım acaba?cıks yok yok yapamam ben almim alanada mani olmayayım😀