SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Ocak 2008 #1 doğadan mantarlar şemsiye mantar zehirli mantar yemeklik mantar kırmızı amanita şirinlerin evi gibi değilmi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Ocak 2008 #2 Ce: doğadan mantarlar valla hepside şirin gözüküyor canım çok hoş resimlerdi eline sağlık
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #3 Ce: doğadan mantarlar Ne güzel ya... Çeşit çeşit mantar, bir yandan da bilgilendiyor yani. Ellerine sağlık canım.
Ce: doğadan mantarlar Ne güzel ya... Çeşit çeşit mantar, bir yandan da bilgilendiyor yani. Ellerine sağlık canım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Ocak 2008 #4 Ce: doğadan mantarlar sağol bilgecim ama kırmızılar çok hoşuma gitti acaba içinde gerçekten şirinlermi var ki
Ce: doğadan mantarlar sağol bilgecim ama kırmızılar çok hoşuma gitti acaba içinde gerçekten şirinlermi var ki
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #5 Ce: doğadan mantarlar Ama hakikatten onların evleri gibi, demek ki çizenler sadece ilham değil kesin çizgileri de almışlar o evleri çizerken.
Ce: doğadan mantarlar Ama hakikatten onların evleri gibi, demek ki çizenler sadece ilham değil kesin çizgileri de almışlar o evleri çizerken.
M Misafir Melek Forum Okuru 6 Aralık 2010 #6 kırmızı mantarların yani şirinlerdeki mantarların ne anlama geldiklerini şimdi anladım ki bu mantarlar dünyanın en güzel kafasını yaşatıyor ve şirinlerin yazarıda mantar manyağı bi eleman.. =))))
kırmızı mantarların yani şirinlerdeki mantarların ne anlama geldiklerini şimdi anladım ki bu mantarlar dünyanın en güzel kafasını yaşatıyor ve şirinlerin yazarıda mantar manyağı bi eleman.. =))))