melike gunduzalp Aktif Üye Üye 2 Ekim 2011 #1 Dogum gunude ne hediye istersiniz? Merhaba melekler..her ınsanın dogum gunu heyecenı sarar.kım bana ne hedıye alacak dıye dusunur dururuz..ben mesela aılemden arkadaslarımdan ve sevgılımden hedıye beklerım ve alırım...sız melekler dogum gununuzde kımden ve ne hedıye beklıyorsunuz.paylasırsanız sevınırım.yorumlarınızı beklıyorum......
Merhaba melekler..her ınsanın dogum gunu heyecenı sarar.kım bana ne hedıye alacak dıye dusunur dururuz..ben mesela aılemden arkadaslarımdan ve sevgılımden hedıye beklerım ve alırım...sız melekler dogum gununuzde kımden ve ne hedıye beklıyorsunuz.paylasırsanız sevınırım.yorumlarınızı beklıyorum......
cnshu Yeni Üye Üye 2 Ekim 2011 #2 eşim den altın bileklik beklerim arkdşlrmdan da ne gelirse mutlu olrum
RefRa Daimi Üye Üye 2 Ekim 2011 #3 Prof. fotoğraf makinası 🙂🙂🙂 Golden cinsi köpek 🙂 En çok bunlara sevinirim 😀 Ama hediye sonuçta ne olursa olsun sevinirim. Büyüğü küçüğü olmazz...😀
Prof. fotoğraf makinası 🙂🙂🙂 Golden cinsi köpek 🙂 En çok bunlara sevinirim 😀 Ama hediye sonuçta ne olursa olsun sevinirim. Büyüğü küçüğü olmazz...😀
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 3 Ekim 2011 #4 RefRa' Alıntı: Prof. fotoğraf makinası 🙂🙂🙂 Golden cinsi köpek 🙂 En çok bunlara sevinirim 😀 Ama hediye sonuçta ne olursa olsun sevinirim. Büyüğü küçüğü olmazz...😀 Genişletmek için tıkla ... Aynen bende fotograf makinasi istiyorum. 🙁
RefRa' Alıntı: Prof. fotoğraf makinası 🙂🙂🙂 Golden cinsi köpek 🙂 En çok bunlara sevinirim 😀 Ama hediye sonuçta ne olursa olsun sevinirim. Büyüğü küçüğü olmazz...😀 Genişletmek için tıkla ... Aynen bende fotograf makinasi istiyorum. 🙁
melike gunduzalp Aktif Üye Üye 3 Ekim 2011 #5 Cennet-ul Meva' Alıntı: Aynen bende fotograf makinasi istiyorum. 🙁 Genişletmek için tıkla ... canlarim insallah bu hediyeyide alirsiniz....
Cennet-ul Meva' Alıntı: Aynen bende fotograf makinasi istiyorum. 🙁 Genişletmek için tıkla ... canlarim insallah bu hediyeyide alirsiniz....
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 3 Ekim 2011 #6 melike gunduzalp' Alıntı: canlarim insallah bu hediyeyide alirsiniz.... Genişletmek için tıkla ... Amiin ins. Senin hediyen ne olmasini isterdin? 🙂
melike gunduzalp' Alıntı: canlarim insallah bu hediyeyide alirsiniz.... Genişletmek için tıkla ... Amiin ins. Senin hediyen ne olmasini isterdin? 🙂
zey_nep Yeni Üye Üye 3 Ekim 2011 #7 doğum günüm var diye kendini hediye almak zorunda hissetmeyip , samimi olarak ne hediye alınırsa sevinirim ,hediyenin büyüğü ,küçüğü olmaz.....
doğum günüm var diye kendini hediye almak zorunda hissetmeyip , samimi olarak ne hediye alınırsa sevinirim ,hediyenin büyüğü ,küçüğü olmaz.....
narçiçeğimm Daimi Üye Üye 3 Ekim 2011 #8 15 ekim doğum günüm eminim kimse hatırlamayacak oyüzden hiç bişey beklemiyorummm
melike gunduzalp Aktif Üye Üye 5 Ekim 2011 #9 ben allahimdan istiyorum mutlu huzurlu salikli bir alie ve uniye gire bilmek.bunu istiyorum ins kabul olur.digerleri ne alirlarsa sevinirim...
ben allahimdan istiyorum mutlu huzurlu salikli bir alie ve uniye gire bilmek.bunu istiyorum ins kabul olur.digerleri ne alirlarsa sevinirim...
melike gunduzalp Aktif Üye Üye 5 Ekim 2011 #10 narcim neden ole diyorsun hatirlarlar merak etme guzel dogum gunu gecirisin ins..