E eylül01 Yeni Üye Üye 23 Kasım 2011 #1 doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalanlarrrr slm.doğum kontrol hapı kullNIP nekadar sürede hamile kaldınız ?
ece naz Yeni Üye Üye 25 Aralık 2011 #2 evet arkadaşlar dogum kntrol hapı kullanıpta ne kadar zamanda hamile kaldınız yazarsanız bizide aydınlatmış olursunuz..
evet arkadaşlar dogum kntrol hapı kullanıpta ne kadar zamanda hamile kaldınız yazarsanız bizide aydınlatmış olursunuz..
AYŞEDEN Hamiş Melek 12 Eylül 2012 #3 Ben yasmin kullanıyordum yaklaşık dört yıl kullandım tabi altı ayda 3 er ay ara vererk sorunsuz gecti şimdi hapı mayıs ayında bıraktım ama henüz hamile kalamadım - - - Updated - - - BU ARADA 2008 MART DOĞUMLU BİR OĞLUM VAR
Ben yasmin kullanıyordum yaklaşık dört yıl kullandım tabi altı ayda 3 er ay ara vererk sorunsuz gecti şimdi hapı mayıs ayında bıraktım ama henüz hamile kalamadım - - - Updated - - - BU ARADA 2008 MART DOĞUMLU BİR OĞLUM VAR
GüneşVeAy Aktif Üye Üye 20 Eylül 2012 #4 1.5 yıla yakın kullandım bıraktıktan 6 ay sonra ikiz hamile kaldım
AYŞEDEN Hamiş Melek 11 Ekim 2012 #5 Maşallah nazar değmesin ikiz olmasada bitane daha olsun oğluma kardeş yeter