Doğumun başladığını nasıl anladınız kızlar ?

sârenin annesi

Yeni Üye
Üye
Doğumun başladığını nasıl anladınız kızlar ?

Doğumun başladığını nasıl anlarim doğumunuzun başladığını nasıl anladınız ?


Selam kızlar ben 8 ay bir haftalık hamileyim ve bu aralar sanki bu sıpa zamanını beklemeden önce doğum yapacakmışım gibi geliyor bel ki de benim hissiyatımdır tam olarak bilemedim. Aman sağlığı ile gelsin de gerisi önemli değil ama başlıkta da sorduğum gibi sizler doğumlarınızın geldiğini nasıl anladınız canlarım ? Doğum mu yapıyorum nasıl anlayacağım en net işareti nedir doğumun ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi sen sorunca taa geçmiş günler geldi aklıma sevgili üyemiz. Benim başımdan geçeni sana anlayatım maddeler halinde yazayım dedim ama gerek yok tam 9 ay olmadan senin gibi dokuzuncu aya girmeden başlamıştı. O gün evimde ütü yapıyordum çok az ağırlık vardı anlamadım ama eşim yanıma geldi hayatım ayaklarının altındaki su ne dökmüşsün ütü yaparken dedi ne suyu dedim aşağıya bi baktım ki kese patlamış haberim yok 🙂 Kese patladı hayatım heralde doğum başlıyor olabilir dedim. Eşim telaşlandı tabiki ben halen ütüye devam ediyorum. Hemen aldı götürdü beni hastaneye arabanın 4 lülerini de yakarak hiç bir ışıkta durmayarak hatta trafik polisleri durdurdu bizim zalım, polislere bağırdı görmüyor musunuz neden dörtlüyü yaktık işte doğum var deyince hemen geçirdiler bizi.

Neyse hastaneye gittik ama sıpa hemen gelemedi 5 6 saat süründüm suni sancı vs vs 🙂 Rabbim tüm evlatlarımızı bağışlasın inşAllah. Ben böyle anladım hayatım doğmuun başladığını. Daha zamanı vardı ama böyle geldi benim iki numara 🙂 Diğerleri planlı ve günlü idi sezeryan olmuştum.