K Kayıtsız Üye Forum Okuru 21 Ocak 2013 #1 Doktorlarda kademe sıralaması nedir yazarmısınız Melekler herkese selam olsun 🙂 Ben doktorlarda kademe sıralamasını merak ediyorum.Sanırım yanlış biliyoruz. Doçent uzman hep görüyoruz da hangisi kıdemli bilmiyoruz. Yazarmısınız?
Melekler herkese selam olsun 🙂 Ben doktorlarda kademe sıralamasını merak ediyorum.Sanırım yanlış biliyoruz. Doçent uzman hep görüyoruz da hangisi kıdemli bilmiyoruz. Yazarmısınız?
TİTAN *Melekler Mekanı* 21 Ocak 2013 #2 Doktorların aldıkları eğitim ve meslekteki deneyimlerine göre kademe sıralamaları şöyledir: doktor uzman yardımcı doçent doçent profesör ordinaryus
Doktorların aldıkları eğitim ve meslekteki deneyimlerine göre kademe sıralamaları şöyledir: doktor uzman yardımcı doçent doçent profesör ordinaryus
H hrant dink Forum Okuru 24 Haziran 2013 #3 ozaman operatör dctr ne arkadasım _? uzmanın altımı üstümü veya ben hep uzmanı doktorun altı diye duymuştm
ozaman operatör dctr ne arkadasım _? uzmanın altımı üstümü veya ben hep uzmanı doktorun altı diye duymuştm