KeLeBeK's Daimi Üye Üye 15 Aralık 2010 #1 Doridorca’dan Yeni Yıl Şık Elbise Modelleri Doridorca yeni yıl için çok tatlı bir koleksiyon tasarlamış. Yeni Yılda girdiğiniz ortamı aydınlatmak istemezmisiniz? bu kıyafetlerle göz kamaştıracaksınız meleklerim:ıslık::ıslık: ben bunlara bayıldım meleklerim ya siz:hıms:
Doridorca yeni yıl için çok tatlı bir koleksiyon tasarlamış. Yeni Yılda girdiğiniz ortamı aydınlatmak istemezmisiniz? bu kıyafetlerle göz kamaştıracaksınız meleklerim:ıslık::ıslık: ben bunlara bayıldım meleklerim ya siz:hıms:
suCre Daimi Üye Üye 15 Aralık 2010 #4 Çok güzeller canım bide tesettüre el atsanda bende bayılsam ne güzel olacak😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 15 Aralık 2010 #6 $ul€' Alıntı: bunu adresime gönder e mi? 😀 Genişletmek için tıkla ... hemen göndereyim tatlım sen iste😀 suCre' Alıntı: Çok güzeller canım bide tesettüre el atsanda bende bayılsam ne güzel olacak😀 Genişletmek için tıkla ... tamam canım benim hemen😀
$ul€' Alıntı: bunu adresime gönder e mi? 😀 Genişletmek için tıkla ... hemen göndereyim tatlım sen iste😀 suCre' Alıntı: Çok güzeller canım bide tesettüre el atsanda bende bayılsam ne güzel olacak😀 Genişletmek için tıkla ... tamam canım benim hemen😀