Dünya erkeklerinin ortalama boşalma süreleri

B

bilginizvarmi

Forum Okuru
Dünya erkeklerinin ortalama boşalma süreleri
Dünyada yaşayan erkeklerin ortalama boşalma süreleri ne kadar yapılan araştırmalarda şu çarpıcı sonuçlar ortaya çıkmış arkadaşlarım
Öncelikle şunu belirtelim erkekler özellikle yaradılış itibari ile çok kısa sürede eriksiyon olur ve çok kısa sürede orgazma ulaşırlar.
Yaradılış diyoruz zira erkeklerin genlerinde erken boşalma ile ilgili kodlamalar var. Yani bir kadın olarak siz yarım saatte kıvama gelirken.Erkek sigarasını yakabilir :)

Şimdi yapılan bir araştırmada kullanılan kondomların bu süreyi çok fazla etkilemediği özellikle Sünnetli olan erkeklerin bu duyarlılığı etkilediği ve daha kısa sürede orgazma ulaşabildikleri ortada.
Ülkelere göre pek fazla veri yok belirleyici de değil zaten meleklerim. Türkiyede elde edilen verilere bakıldığında,
Hollanda, İspanya ve İngiltere ile birlikte Amerikadan elde edilen verilerden elde edilen sonuç şunu 3.7 dk maksimum süre.
Özellikle yaşın ilerlemesi ile birlikte bu sürenin biraz daha kısaldığı ortaya koyulmuş

Yine 500 çift denek olarak seviştirilmişler bakmışlar ki ortalama süre 5.4 dakika yani ortalama bu erkekler hatunlara göre çok kısa sürede orgazma ulaşıyorlar.
Tabiki bununla ilgili bir çok teknik ve geciktirici kremler vs olsa da durum bu. Sizdeki durum nedir ?
Bununla ilgili şikayetleriniz var ise duymak isteriz. Özellikle gecikme durumunda neler kullanıyorsunuz. Nasıl teknikleriniz var. Anlatın şu turna tekniklerini :D:D
 
Yani evet dünya erkeklerinin yaşayan erkekçiklerin malesef en büyük sıkıntısı bu ama dediğiniz belirttiğiniz üzere kodlama yapısı olarak dna larında böyle bir durum söz konusu. Yani şak şuk işi bitir sigarayı yak durumları tabiki var. Ama bu onların elinde değil nasılki biz kadınların çok konuşma sıkıntısı var ise erkeklerin de malesef böyle bir sıkıntısı var. Benim hayat arkadaşım da malesef öyle daha ısınmadan adam sigarasını tüttürüyor :D:D Sizde durumlar nedir ne kullanıyorsunuz. Bu arada bizden artık geçti hani kendim için değil sıkıntısı olanlar için istiyorum hahaha
 
Geri
Üst