KeLeBeK's Daimi Üye Üye 27 Kasım 2010 #1 Düğmeden çiçek yapımı düğmeden çiçek yapımı Evinizde işe yaramayan düğmelerinizmi var ortalıkta atalanıp duruyor ve siz onları ne yapacağınızımı düşünüyorsunuz? işte size bir çözüm...evinizde işe yaramayan düğmeleriniz artık işinize yarayacak😀 Sadece bir pense ve tel yardımıyla onlardan evinizi renklendiren hoş çiçekler yapın nasılmı? İşte böyle😀 E tabi birde sizin yaratıcılığınıza ve el becerinize bağlı😀 Haydi kolay gele:örgü:
düğmeden çiçek yapımı Evinizde işe yaramayan düğmelerinizmi var ortalıkta atalanıp duruyor ve siz onları ne yapacağınızımı düşünüyorsunuz? işte size bir çözüm...evinizde işe yaramayan düğmeleriniz artık işinize yarayacak😀 Sadece bir pense ve tel yardımıyla onlardan evinizi renklendiren hoş çiçekler yapın nasılmı? İşte böyle😀 E tabi birde sizin yaratıcılığınıza ve el becerinize bağlı😀 Haydi kolay gele:örgü:
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 12 Aralık 2010 #2 ayy cok begendim dur yahu ben bir deneyim tşklerr kuzum....
ilkimsu Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #4 mükemmel denicem daha önce forumda kuzu yapımı gördüm ve yaptım 😀