K karakuzu Daimi Üye Üye 18 Nisan 2012 #1 Düğmelerle Dekorasyon Düğmelerle Dekorasyon Düğmelerle Dekoratif Objeler Düğmelerle Dekor Örnekleri Arkadaslar bunlar örnekler.Sizde evinizdeki eski, atilacak kiyafetlerdeki dügmeleri biriktirip ya da tuhafiyeden alacaginiz dügmelerle farkli seyler yapabilirsiniz.Kolay gelsin...
Düğmelerle Dekorasyon Düğmelerle Dekoratif Objeler Düğmelerle Dekor Örnekleri Arkadaslar bunlar örnekler.Sizde evinizdeki eski, atilacak kiyafetlerdeki dügmeleri biriktirip ya da tuhafiyeden alacaginiz dügmelerle farkli seyler yapabilirsiniz.Kolay gelsin...
ECE ÖĞRETMEN Eğitim ve Öğretim Editörü Üye 18 Nisan 2012 #2 süper olmuş. bende atık malzemelerden acayip dekoratif ürünler çıkarıyorum. Bi gün musait olunca hepsini eklycem..
süper olmuş. bende atık malzemelerden acayip dekoratif ürünler çıkarıyorum. Bi gün musait olunca hepsini eklycem..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #4 Hepsi çok bende severim böle şeyleri bir ara bende denemeliyim
CeMoŞ Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #6 aa çok değişik ve güzell bayıldım hepsinee paylaşım için mersüü kuzumm şimdi evde nekaa düğme varsa toplarım hatta elbiselerden kopartırımhaha
aa çok değişik ve güzell bayıldım hepsinee paylaşım için mersüü kuzumm şimdi evde nekaa düğme varsa toplarım hatta elbiselerden kopartırımhaha