sılam_nisa Hamiş Melek 24 Şubat 2011 #1 Düğün davetiyeniz benden :) Bu yaz düğünü olacak olan meleklerim bakın size güzel fikirler edinmek için davetiye örnekleri.Ben bazılarını ağabeyim ve nişanlısına gösterdim onlarda beğendi,bizimde yaza düğünümüz var.
Bu yaz düğünü olacak olan meleklerim bakın size güzel fikirler edinmek için davetiye örnekleri.Ben bazılarını ağabeyim ve nişanlısına gösterdim onlarda beğendi,bizimde yaza düğünümüz var.
sılam_nisa Hamiş Melek 25 Şubat 2011 #5 RüYaM' Alıntı: Güzellermiş 🙂 Paylaşımın için tşkler tatlım... Genişletmek için tıkla ... beğendiğinize sevindim adminim 😀 *dilek26*' Alıntı: çok güzeller gerçekten Genişletmek için tıkla ... ayy dileğimm yaa yenidenmi evlensek ne KeLeBeK's' Alıntı: Bende istiyorum en afillisinden🙂Teşekkürler kuzum🙂 Genişletmek için tıkla ... oyyy tabikide en güzeli sana bidenem sen seç yeterki
RüYaM' Alıntı: Güzellermiş 🙂 Paylaşımın için tşkler tatlım... Genişletmek için tıkla ... beğendiğinize sevindim adminim 😀 *dilek26*' Alıntı: çok güzeller gerçekten Genişletmek için tıkla ... ayy dileğimm yaa yenidenmi evlensek ne KeLeBeK's' Alıntı: Bende istiyorum en afillisinden🙂Teşekkürler kuzum🙂 Genişletmek için tıkla ... oyyy tabikide en güzeli sana bidenem sen seç yeterki