K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Şubat 2013 #1 dünyada bir kadın bir batında en çok kaç bebek doğurmuş? Acaba sınır ne?Kadın vücudu kaça kadar dayanır? Bir kadın ömrü boyunca kaç çocuk doğurabilir? Guinesse girmiş en büyük rakam nedir?
Acaba sınır ne?Kadın vücudu kaça kadar dayanır? Bir kadın ömrü boyunca kaç çocuk doğurabilir? Guinesse girmiş en büyük rakam nedir?
TİTAN *Melekler Mekanı* 9 Şubat 2013 #2 Dünyada En fazla doğuran kadın bugüne kadar, en çok çocuk doğuran kadının çocuk sayısı 69. Rusyada 1702-1782 yılları arasında yaşayan bir Rus kadını, 16 ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüz olmak üzere 69 çocuk dünyaya getirmiş.
Dünyada En fazla doğuran kadın bugüne kadar, en çok çocuk doğuran kadının çocuk sayısı 69. Rusyada 1702-1782 yılları arasında yaşayan bir Rus kadını, 16 ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüz olmak üzere 69 çocuk dünyaya getirmiş.
sultansu Üye Üye 9 Şubat 2013 #3 maşallah tavşanlar gibi o neymiş öyle. 😕 hem bu kadar çocuk doğurmuş hem de 80 yıl yaşamış eğer doğum yapmak kadının ömründen 3 yıl götürüyorsa doğurmasa kaç yıl yaşayacaktı acaba
maşallah tavşanlar gibi o neymiş öyle. 😕 hem bu kadar çocuk doğurmuş hem de 80 yıl yaşamış eğer doğum yapmak kadının ömründen 3 yıl götürüyorsa doğurmasa kaç yıl yaşayacaktı acaba
smiley Daimi Üye Üye 9 Şubat 2013 #4 acaip ya.. o kadini görmek isterdim, kesin ne disi vardi nede saci.... cok bitkindi kesin.... ama masallah diycemya zaten ölmüs 😀
acaip ya.. o kadini görmek isterdim, kesin ne disi vardi nede saci.... cok bitkindi kesin.... ama masallah diycemya zaten ölmüs 😀
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 9 Şubat 2013 #5 valla maşallah ne hatunmuş 🙂 yememiş içmemiş bebek çalışması yapmış birini doğurup hemen diğerine hazırlık yapmış 😀
valla maşallah ne hatunmuş 🙂 yememiş içmemiş bebek çalışması yapmış birini doğurup hemen diğerine hazırlık yapmış 😀
ceylinn Yeni Üye Üye 11 Şubat 2013 #6 TİTAN' Alıntı: Dünyada En fazla doğuran kadın bugüne kadar, en çok çocuk doğuran kadının çocuk sayısı 69. Rusyada 1702-1782 yılları arasında yaşayan bir Rus kadını, 16 ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüz olmak üzere 69 çocuk dünyaya getirmiş. Genişletmek için tıkla ... maşallah benim bi tane olmuyr kadına bak. 😀
TİTAN' Alıntı: Dünyada En fazla doğuran kadın bugüne kadar, en çok çocuk doğuran kadının çocuk sayısı 69. Rusyada 1702-1782 yılları arasında yaşayan bir Rus kadını, 16 ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüz olmak üzere 69 çocuk dünyaya getirmiş. Genişletmek için tıkla ... maşallah benim bi tane olmuyr kadına bak. 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Şubat 2013 #7 Valla millet bi dene doğuruyor ne hale geliyor bu kadınlar seri üretim yapmış resmen nasıl bir vücut ve bünye varmış hakkaten insan şaşırıyor doğrusu😕
Valla millet bi dene doğuruyor ne hale geliyor bu kadınlar seri üretim yapmış resmen nasıl bir vücut ve bünye varmış hakkaten insan şaşırıyor doğrusu😕
metanoyam Hamiş Melek 11 Şubat 2013 #8 kadınlar ömürlerinde ortalam 35 bebek getirme kapasitesine sahipmiş kızlar biliyonuz mu 🙂 bizde big ariplik var galiba 🙂🙂🙂
kadınlar ömürlerinde ortalam 35 bebek getirme kapasitesine sahipmiş kızlar biliyonuz mu 🙂 bizde big ariplik var galiba 🙂🙂🙂