kar_tanesi Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #11 Cevap: Dünyanın Enleri fazla pembeli olmasada pembe panter için
Bonita Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #12 Cevap: Dünyanın Enleri pempe_panter' Alıntı: angelime yakışır bir resim🙂 Genişletmek için tıkla ... ay canım benim kader ardaşım çok teşekkürler
Cevap: Dünyanın Enleri pempe_panter' Alıntı: angelime yakışır bir resim🙂 Genişletmek için tıkla ... ay canım benim kader ardaşım çok teşekkürler
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #14 Cevap: Dünyanın Enleri _angel_' Alıntı: ay canım benim kader ardaşım çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... bişey değil angelim🙂
Cevap: Dünyanın Enleri _angel_' Alıntı: ay canım benim kader ardaşım çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... bişey değil angelim🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #19 Cevap: Dünyanın Enleri cok güzel buda kar tanesinden pembe melege Son düzenleme: 29 Temmuz 2008
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2008 #20 Cevap: Dünyanın Enleri Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.
Cevap: Dünyanın Enleri Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.