D deeerrya11 Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2017 #1 Düşük yapmak istiyorum Kürtaj olmadan düşük yapmak istiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor?
Uzman SühaN Administrator 7 Ağustos 2017 #2 Bu konu da size yardımcı olamıycaz.. Size önerimiz istenmeyen gebelik için bir sağlık uzmanın dan yardım almanız..
Bu konu da size yardımcı olamıycaz.. Size önerimiz istenmeyen gebelik için bir sağlık uzmanın dan yardım almanız..
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2017 #3 deeerrya11' Alıntı: Kürtaj olmadan düşük yapmak istiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, pardon neden bu bebeği istemiyorsunuz ? Madem istemiyordunuz neden korundunuz ? Tabi bizi ilgilendirmez ama merak işte. Ayrıca düşük yapmanın yollarını aramayın bu sizi sağlığınız dan edebilir. Gidin yasal yollar dan bu durumu halledin.
deeerrya11' Alıntı: Kürtaj olmadan düşük yapmak istiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, pardon neden bu bebeği istemiyorsunuz ? Madem istemiyordunuz neden korundunuz ? Tabi bizi ilgilendirmez ama merak işte. Ayrıca düşük yapmanın yollarını aramayın bu sizi sağlığınız dan edebilir. Gidin yasal yollar dan bu durumu halledin.
Seccc Yeni Üye Üye 17 Ekim 2017 #4 deeerrya11' Alıntı: Kürtaj olmadan düşük yapmak istiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Canım aldırma
deeerrya11' Alıntı: Kürtaj olmadan düşük yapmak istiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Canım aldırma
Seccc Yeni Üye Üye 17 Ekim 2017 #5 deeerrya11' Alıntı: Kürtaj olmadan düşük yapmak istiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Aldirdirmi bebeği
deeerrya11' Alıntı: Kürtaj olmadan düşük yapmak istiyorum yardım edin ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... Aldirdirmi bebeği
1 1212Kemal Forum Okuru 14 Nisan 2018 #6 Aldırmıstir kardesim sizene. Sizi ne ilgilendiriyor düşük yapmak istemesi