meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #1 el emeğı takılarım takılarım takilarim hepsını kendım yapıyorum ve ısteyen olursa satıyorum yanı hepsı el emeği ve cok gusel boncuklardan
takılarım takilarim hepsını kendım yapıyorum ve ısteyen olursa satıyorum yanı hepsı el emeği ve cok gusel boncuklardan
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #3 Ce: el emeğı takılarım ne kadar hoş bunlar bende ufak tefek şeyler yapıyorum ama seninkilere göre fazla acemiyim sanırım 🙂
Ce: el emeğı takılarım ne kadar hoş bunlar bende ufak tefek şeyler yapıyorum ama seninkilere göre fazla acemiyim sanırım 🙂
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #4 Ce: el emeğı takılarım bende yenı sayılırım ufak ufak basladım bende bunlar oldu tesekkurler
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #5 Ce: el emeğı takılarım yokmu baska yorummm bu kadarmııı ıyı yada kotu tumn eleştırılere acığımmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Ocak 2008 #6 Ce: el emeğı takılarım çok güzellermiş emeğine sağlık canım
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #7 Ce: el emeğı takılarım yapıyorum ıste bısıler sonm yaptıklarımıda eklıcem kupelerım de cıcılı bıcılıı
Ce: el emeğı takılarım yapıyorum ıste bısıler sonm yaptıklarımıda eklıcem kupelerım de cıcılı bıcılıı
mislinay Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #8 Ce: el emeğı takılarım takılar ilgi alanıma girer ellerine sağlık güzel olmuş hele 3 tanesi daha hoşuma gitti 🙂
Ce: el emeğı takılarım takılar ilgi alanıma girer ellerine sağlık güzel olmuş hele 3 tanesi daha hoşuma gitti 🙂
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 2 Şubat 2008 #9 Ce: el emeğı takılarım tesekkuler cnm hangılerı hosuna gıttı merak ettım dorusu son yaptıklarımıda eklıcem de pc bozuldu tamırden gelsınnn hemen yenılerını koyucam
Ce: el emeğı takılarım tesekkuler cnm hangılerı hosuna gıttı merak ettım dorusu son yaptıklarımıda eklıcem de pc bozuldu tamırden gelsınnn hemen yenılerını koyucam