N Nur sule Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2018 #11 SadmiN' Alıntı: Hayır hastalığın iki gün sürmesi sıkıntı teşkil etmez Genişletmek için tıkla ... Her sey icin teşekkürler birde bir sorum daha olucak ben yinede yarin kan testi yaptirmak istiyorun iliski sonrasi 6gun bugun cikar mi teste
SadmiN' Alıntı: Hayır hastalığın iki gün sürmesi sıkıntı teşkil etmez Genişletmek için tıkla ... Her sey icin teşekkürler birde bir sorum daha olucak ben yinede yarin kan testi yaptirmak istiyorun iliski sonrasi 6gun bugun cikar mi teste
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Temmuz 2018 #12 Nur sule' Alıntı: Her sey icin teşekkürler birde bir sorum daha olucak ben yinede yarin kan testi yaptirmak istiyorun iliski sonrasi 6gun bugun cikar mi teste Genişletmek için tıkla ... Boşuna test yaptırmayın çıkma ihtimali sıfır 6. günde değil 22 günde bile olsa çıkmaz boşuna para vereceksiniz.
Nur sule' Alıntı: Her sey icin teşekkürler birde bir sorum daha olucak ben yinede yarin kan testi yaptirmak istiyorun iliski sonrasi 6gun bugun cikar mi teste Genişletmek için tıkla ... Boşuna test yaptırmayın çıkma ihtimali sıfır 6. günde değil 22 günde bile olsa çıkmaz boşuna para vereceksiniz.
N Nur sule Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2018 #13 SadmiN' Alıntı: Boşuna test yaptırmayın çıkma ihtimali sıfır 6. günde değil 22 günde bile olsa çıkmaz boşuna para vereceksiniz. Genişletmek için tıkla ... Devlet hastanesinde yapmıyorlsr mi para ile mi yaptirmam gerek 18 yasindayim cahilim bu konularda kusura bakmayın
SadmiN' Alıntı: Boşuna test yaptırmayın çıkma ihtimali sıfır 6. günde değil 22 günde bile olsa çıkmaz boşuna para vereceksiniz. Genişletmek için tıkla ... Devlet hastanesinde yapmıyorlsr mi para ile mi yaptirmam gerek 18 yasindayim cahilim bu konularda kusura bakmayın
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Temmuz 2018 #14 Nur sule' Alıntı: Devlet hastanesinde yapmıyorlsr mi para ile mi yaptirmam gerek 18 yasindayim cahilim bu konularda kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Özel hastanede yaptıracaksınız 50-100 tl gibi bişey tutar
Nur sule' Alıntı: Devlet hastanesinde yapmıyorlsr mi para ile mi yaptirmam gerek 18 yasindayim cahilim bu konularda kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Özel hastanede yaptıracaksınız 50-100 tl gibi bişey tutar
N Nur sule Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2018 #15 SadmiN' Alıntı: Özel hastanede yaptıracaksınız 50-100 tl gibi bişey tutar Genişletmek için tıkla ... Devlette peki doktorum bna adetin gecikirse gel dedi ama ben olsamda yinede yaptumak istiyorum yapiliyor demeki
SadmiN' Alıntı: Özel hastanede yaptıracaksınız 50-100 tl gibi bişey tutar Genişletmek için tıkla ... Devlette peki doktorum bna adetin gecikirse gel dedi ama ben olsamda yinede yaptumak istiyorum yapiliyor demeki
N Nur sule Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2018 #16 SadmiN' Alıntı: Özel hastanede yaptıracaksınız 50-100 tl gibi bişey tutar Genişletmek için tıkla ... Tekrar rahatsiz ediyorum ama sabah bir iki damla kan geldi normal mi acaba bu
SadmiN' Alıntı: Özel hastanede yaptıracaksınız 50-100 tl gibi bişey tutar Genişletmek için tıkla ... Tekrar rahatsiz ediyorum ama sabah bir iki damla kan geldi normal mi acaba bu