Hayalet Üye Üye 12 Şubat 2010 #1 Eltilerine gıcık olanlar Fan club eltisini sevmeyenler eltimi sevmiyorum ewet bayanlar benim gibi eltisinden gıcık kapanlar varsa buraya buyursun ama muhakkak yorum istiyorum:n028:
eltisini sevmeyenler eltimi sevmiyorum ewet bayanlar benim gibi eltisinden gıcık kapanlar varsa buraya buyursun ama muhakkak yorum istiyorum:n028:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Şubat 2010 #2 😀 henüz eltim yok 😀 ama yakın zamanlarda olabilir mesela bu yaz 😀 o zaman kesin yorum yazarım canıım ama suan yazacak br sey im yok 😀 fun clubın hayırlı olsun..
😀 henüz eltim yok 😀 ama yakın zamanlarda olabilir mesela bu yaz 😀 o zaman kesin yorum yazarım canıım ama suan yazacak br sey im yok 😀 fun clubın hayırlı olsun..
PeLiNiM Yeni Üye Üye 12 Şubat 2010 #4 Benim eltim daha yeni...Çok bir arada olamadık.Yazın göreceğim..Yorumumu o zaman yazarım 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Şubat 2010 #7 😀 hadi biran once yaz gelsinde peliınsudan yorumları alalım 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 15 Şubat 2010 #9 ben evli değilim bekarım ama şimdiden eltime gıcık oluyoruum şimdiden bana laf etmeye bile başlamışş
tuqqce Daimi Üye Üye 15 Şubat 2010 #10 Ben evli değilim ama sevgilim var bilen bilir😀 eltim yok kızlar o yüzden rahatım😀ama olsaydıda ne derse desin takmam hiç ben konuşsun hiç sorun değil🙂
Ben evli değilim ama sevgilim var bilen bilir😀 eltim yok kızlar o yüzden rahatım😀ama olsaydıda ne derse desin takmam hiç ben konuşsun hiç sorun değil🙂