ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Şubat 2011 #21 canım okurkennn çok üzüldümmmmm allahım sabır versinnn kolay değil...
sakaryalı Üye Üye 1 Şubat 2011 #22 cok üzüldüm allahım hepinize sabır versin anneciğine babacığına allahtan büyük sabır diliuorum böyle bi acıyı mevlam kimseye yasatmasın.
cok üzüldüm allahım hepinize sabır versin anneciğine babacığına allahtan büyük sabır diliuorum böyle bi acıyı mevlam kimseye yasatmasın.
sudembeyaz Daimi Üye Üye 4 Şubat 2011 #26 Başın sağolsun handancım inan çok üzüldüm annesinin halini düşünmek bile istemiyorum Allah sabır versin
Başın sağolsun handancım inan çok üzüldüm annesinin halini düşünmek bile istemiyorum Allah sabır versin
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 4 Şubat 2011 #27 ay çok üzüldüm yaaa rabbim sabır versin annesine babasına inş onun sayesinde cennetine koyar mevlam anesini basıyla cennette güzel sonsuz bir hayatta buluşurlar
ay çok üzüldüm yaaa rabbim sabır versin annesine babasına inş onun sayesinde cennetine koyar mevlam anesini basıyla cennette güzel sonsuz bir hayatta buluşurlar