yağmur_damlası Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #1 EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte .. ben aynı haytayım..!
Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte .. ben aynı haytayım..!
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #2 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) gerçekten emeğine sağlık yaaa çok güzel olmuş...... (gerçi emre aydınla ilgili bir şeyin kötü olma ihtimali yok ama:minik🙂
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) gerçekten emeğine sağlık yaaa çok güzel olmuş...... (gerçi emre aydınla ilgili bir şeyin kötü olma ihtimali yok ama:minik🙂
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #3 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) rica ederim cnm haklısın emrecimle ilgili hiçbişey kötü olamaz ahhhhhhh ahhhhhhhh 🙂
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) rica ederim cnm haklısın emrecimle ilgili hiçbişey kötü olamaz ahhhhhhh ahhhhhhhh 🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #4 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) şşşşşşştttttt ne oluyo hooop emrecim felann kavga edermişiz şimdi emre aydın için
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) şşşşşşştttttt ne oluyo hooop emrecim felann kavga edermişiz şimdi emre aydın için
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #5 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) ne sandın cnm tabi emrecimm çatla patla ohhh 🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #6 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) hadiiiiii yaaaaa o benim emremmmmmmm iş arkadaşımla planlarımız var bizim emreyi istemeye gidicez varmazsa kaçırcaz tamam mı canım
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) hadiiiiii yaaaaa o benim emremmmmmmm iş arkadaşımla planlarımız var bizim emreyi istemeye gidicez varmazsa kaçırcaz tamam mı canım
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #7 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) pehhh isteyeceklermişdee yok efendim kaçıracakmıştaa geç canım geç onları o işler öyle olmaz hem bikere emre beni seviyo gönlü bende 🙂 kaçırsanız kaç yazar 🙂
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) pehhh isteyeceklermişdee yok efendim kaçıracakmıştaa geç canım geç onları o işler öyle olmaz hem bikere emre beni seviyo gönlü bende 🙂 kaçırsanız kaç yazar 🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #8 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) bak ben inatçı bir insanım kaçırırım görürsün emre seni kandırmış canım avutmuş ona benden başkası yalan
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) bak ben inatçı bir insanım kaçırırım görürsün emre seni kandırmış canım avutmuş ona benden başkası yalan
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #9 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) ona senden başkası yalan olduğu için mi kaçırıcaksın zaten senden başkası yalan olsa gönlüyle gelir sana kim kimi avutuyo acep 🙂
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) ona senden başkası yalan olduğu için mi kaçırıcaksın zaten senden başkası yalan olsa gönlüyle gelir sana kim kimi avutuyo acep 🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #10 Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) ben gelmediği için değil sana inadıma kaçırırım demiştim canım tabi istesem kaçırmaya gerek kalmaz hıh
Cevap: EMRe AYDIn unut gittiğin bir yerde(resimli) ben gelmediği için değil sana inadıma kaçırırım demiştim canım tabi istesem kaçırmaya gerek kalmaz hıh