Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #1 En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? Fala inanma, falsız da kalma demişler 🙂 Fala göre hareket edilmez ama çok eğlenceli ve ilginç olabildiği zamanlar da oluyor hani. Siz en çok hangi fala baktırırsınız?
Fala inanma, falsız da kalma demişler 🙂 Fala göre hareket edilmez ama çok eğlenceli ve ilginç olabildiği zamanlar da oluyor hani. Siz en çok hangi fala baktırırsınız?
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Ağustos 2008 #2 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? Kahve Fali, arkadasimin annesi ve halam cok iyi bakar.... eglence olsun diye iste
Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? Kahve Fali, arkadasimin annesi ve halam cok iyi bakar.... eglence olsun diye iste
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #3 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? Sırf geyik olsun diye nadiren kahve falı bakarız, o da annemle, yakın arkadaşımla, zaten birbirimizin herşeyini bildiğimiz için hepten geyiğe dönüşür güleriz. 😀
Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? Sırf geyik olsun diye nadiren kahve falı bakarız, o da annemle, yakın arkadaşımla, zaten birbirimizin herşeyini bildiğimiz için hepten geyiğe dönüşür güleriz. 😀
necla Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #4 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? eglencesine kahve fali cok baktirdim
M Monera Forum Okuru 20 Ağustos 2008 #5 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? Kahve FaLı benimde haLam bakardı..😀
UzakMavi Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #6 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? fala inanmadıgım içn hiç baktırmam 😀
Hülya Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #7 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? inanmam bakanlara çok gülüyorum bide inanıyorlar ya deli oluyorum ...
Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? inanmam bakanlara çok gülüyorum bide inanıyorlar ya deli oluyorum ...
PaSikA Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2008 #9 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? kahve falı baktırırım ama inanmam asla
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #10 Cevap: En Çok Hangi Fala Baktırırsınız? eglencesine kahve falına baktırırım çok nadir🙂