beren.efe Yeni Üye Üye 28 Aralık 2009 #4 Ailem. Hiçbirini diğerinden fazla seviyorum diyemem. birbirinden ayıramam.
juju Yeni Üye Üye 28 Aralık 2009 #5 herkesi seviyorum ama farkılı seviliyo hepsi ailem farklı sevgilim farklı arkadaşlarım farklı bence sevgilerde farklıdır
herkesi seviyorum ama farkılı seviliyo hepsi ailem farklı sevgilim farklı arkadaşlarım farklı bence sevgilerde farklıdır
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 29 Aralık 2009 #6 AiLEM !!! (bir erkegin ailemin önüne gecmesine izin vermem) 🙂🙂
LAMİYA Aktif Üye Üye 29 Aralık 2009 #7 'Eкşi Liмση'' Alıntı: AiLEM !!! (bir erkegin ailemin önüne gecmesine izin vermem) 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... çok tebrik ediyorum bu cümleni hele hele daha eşin bile olmadan ailenin önüne nasıl geçiriyolar anlamıyorum bende ailem diycem ama eşimin yeri ayrı onu ayrı saymıycam zaten ben demek o demek
'Eкşi Liмση'' Alıntı: AiLEM !!! (bir erkegin ailemin önüne gecmesine izin vermem) 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... çok tebrik ediyorum bu cümleni hele hele daha eşin bile olmadan ailenin önüne nasıl geçiriyolar anlamıyorum bende ailem diycem ama eşimin yeri ayrı onu ayrı saymıycam zaten ben demek o demek
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 16 Ekim 2010 #10 Ben en çok kendimi seviyorum ..... kendimi seviyorum ki herkesi seveyim....