T TİTAN Forum Okuru 22 Temmuz 2011 #1 En Güzel Ayakkabı Yarışması Sonucu... Sevgili melekler, Pasika adminimizin tatilde olması sebebiyle vekaleten ayakkabı yarışması sonucunu ben açıklıyorum. Verdiğiniz oylarla yarışmamız sonuçlandı melekler.. Birinci aldığı 7 oyla jnevin İkinci aldığı 4 oyla Lale_ Üçüncü aldığı 2 oyla ariza olmuştur. Kızlar sizleri ve yarışmaya katılan MAGENTA,kraliçearı ve bettt'i tebrik ediyoruz.Repleriniz hanenize yüklenmiştir. Yeni bir yarışmada görüşmek üzere..
Sevgili melekler, Pasika adminimizin tatilde olması sebebiyle vekaleten ayakkabı yarışması sonucunu ben açıklıyorum. Verdiğiniz oylarla yarışmamız sonuçlandı melekler.. Birinci aldığı 7 oyla jnevin İkinci aldığı 4 oyla Lale_ Üçüncü aldığı 2 oyla ariza olmuştur. Kızlar sizleri ve yarışmaya katılan MAGENTA,kraliçearı ve bettt'i tebrik ediyoruz.Repleriniz hanenize yüklenmiştir. Yeni bir yarışmada görüşmek üzere..
nese355 Aktif Üye Üye 22 Temmuz 2011 #2 çok güzelll tebrikler meleklerimmm...iyi günlerde giyin inşallahhh..
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2011 #6 cok güzelmis heleki 1ci ayakabii.. iyi günlerinizde eksitin.