PaSikA Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2011 #1 En Güzel Ayakkabı Yarışması Melekler yeni yarışmamızda ayakkabılarımızı yarıştıracağız...Babet, spor ayakkabı, sandalet ayırımı yapmadan ayakkabılarınızın resmini bana pm yolu ile yollayacaksınız...Birinciyi anket ile belirleyeceğiz... Yarışma başlama tarihi:01.07.2011 Yarışma bitiş tarihi:15.07.2011 Yarışmanın birincisine 5.000 rep Yarışmanın ikincisine 3.000 rep Yarışmanın üçüncüsüne 1.000 rep Yarışmaya katılan bütün üyelere 100 rep verilecektir. NOT: Resimler kesinlikle netten alıntı olmayacaktır...
Melekler yeni yarışmamızda ayakkabılarımızı yarıştıracağız...Babet, spor ayakkabı, sandalet ayırımı yapmadan ayakkabılarınızın resmini bana pm yolu ile yollayacaksınız...Birinciyi anket ile belirleyeceğiz... Yarışma başlama tarihi:01.07.2011 Yarışma bitiş tarihi:15.07.2011 Yarışmanın birincisine 5.000 rep Yarışmanın ikincisine 3.000 rep Yarışmanın üçüncüsüne 1.000 rep Yarışmaya katılan bütün üyelere 100 rep verilecektir. NOT: Resimler kesinlikle netten alıntı olmayacaktır...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Temmuz 2011 #7 Ozaman akşam eve gidip papauclarıma makyaj, bakım, vs. yapıp ayakkablarımın fotosunu çekim onu sizlerle yarıştırayım
Ozaman akşam eve gidip papauclarıma makyaj, bakım, vs. yapıp ayakkablarımın fotosunu çekim onu sizlerle yarıştırayım
bettt Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2011 #8 bugün öylesine rengini beğenip aldıgım papuçlarla katılayım bari 😛
nese355 Aktif Üye Üye 4 Temmuz 2011 #9 Bende şimdi karar veremedim bak spor mu babet mi sandaletmi? püffffff🙁..🙂neyse bakalımm...🙂