PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2011 #1 En Güzel Çiçek Yarışması Sonucu En Güzel Çiçek Yarışmamız sona erdi melekler...Birinci sizlerin oylarıyla belirlendi... Yarışmamızın birincisi 11 oyla Lale_ Yarışmamızın ikincisi 10 oyla TİTAN Yarışmamızın üçüncüsü ise 6 oyla Ariza olmuştur... Yarışmayı kazananları tebrik ediyoruz... Repler hanenize yüklenmiştir melekler...
En Güzel Çiçek Yarışmamız sona erdi melekler...Birinci sizlerin oylarıyla belirlendi... Yarışmamızın birincisi 11 oyla Lale_ Yarışmamızın ikincisi 10 oyla TİTAN Yarışmamızın üçüncüsü ise 6 oyla Ariza olmuştur... Yarışmayı kazananları tebrik ediyoruz... Repler hanenize yüklenmiştir melekler...
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 12 Ağustos 2011 #2 Oy verenlere tesekkur ediyorum Cicegim cicegim guzel cicegim o benim ilk goz agrim oluyo😀 kendi evim icin aldigim ilk cicekti
Oy verenlere tesekkur ediyorum Cicegim cicegim guzel cicegim o benim ilk goz agrim oluyo😀 kendi evim icin aldigim ilk cicekti
büşra.shid Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2011 #3 yalnız 1. 11 oy 2. 12 oy hata oldu sanırım yazımda 🙂 tebrikler lale gerçekten çok hoş çiçek benmde oyum sanaydı 🙂
yalnız 1. 11 oy 2. 12 oy hata oldu sanırım yazımda 🙂 tebrikler lale gerçekten çok hoş çiçek benmde oyum sanaydı 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2011 #4 büşraşit<3' Alıntı: yalnız 1. 11 oy 2. 12 oy hata oldu sanırım yazımda 🙂 tebrikler lale gerçekten çok hoş çiçek benmde oyum sanaydı 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet hata yapmışım teşekkürler uyarın için 🙂
büşraşit<3' Alıntı: yalnız 1. 11 oy 2. 12 oy hata oldu sanırım yazımda 🙂 tebrikler lale gerçekten çok hoş çiçek benmde oyum sanaydı 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet hata yapmışım teşekkürler uyarın için 🙂
T TİTAN Forum Okuru 12 Ağustos 2011 #6 Katılan tüm çiçek sahiplerini tebrik ediyorum Lale 1 oyla öne geçtin ama çiçeğin gerçekten çok güzeldi,tebrikler Pasim adminim bir kez daha ellerine sağlık Oy verenlerin de elleri dert görmesin
Katılan tüm çiçek sahiplerini tebrik ediyorum Lale 1 oyla öne geçtin ama çiçeğin gerçekten çok güzeldi,tebrikler Pasim adminim bir kez daha ellerine sağlık Oy verenlerin de elleri dert görmesin
RefRa Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2011 #8 O çiçekten bizim evde de var çok güzel gerçekten eve her gelen bitiyo çiçeğe 🙂 Tebrikler lale 🙂
büşra.shid Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2011 #9 PaSiKa' Alıntı: evet hata yapmışım teşekkürler uyarın için 🙂 Genişletmek için tıkla ... rica ederim adminim 🙂
PaSiKa' Alıntı: evet hata yapmışım teşekkürler uyarın için 🙂 Genişletmek için tıkla ... rica ederim adminim 🙂
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 13 Ağustos 2011 #10 büşraşit<3' Alıntı: yalnız 1. 11 oy 2. 12 oy hata oldu sanırım yazımda 🙂 tebrikler lale gerçekten çok hoş çiçek benmde oyum sanaydı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ASİMELEK' Alıntı: tebrikler lalee çiçeğin çok hoş bir fidan isterim artık Genişletmek için tıkla ... TİTAN' Alıntı: Katılan tüm çiçek sahiplerini tebrik ediyorum Lale 1 oyla öne geçtin ama çiçeğin gerçekten çok güzeldi,tebrikler Pasim adminim bir kez daha ellerine sağlık Oy verenlerin de elleri dert görmesin Genişletmek için tıkla ... jupiter' Alıntı: rica ederikk lale tebrik ederim canimm.. Genişletmek için tıkla ... RefRa' Alıntı: O çiçekten bizim evde de var çok güzel gerçekten eve her gelen bitiyo çiçeğe 🙂 Tebrikler lale 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler kizlar😀
büşraşit<3' Alıntı: yalnız 1. 11 oy 2. 12 oy hata oldu sanırım yazımda 🙂 tebrikler lale gerçekten çok hoş çiçek benmde oyum sanaydı 🙂 Genişletmek için tıkla ... ASİMELEK' Alıntı: tebrikler lalee çiçeğin çok hoş bir fidan isterim artık Genişletmek için tıkla ... TİTAN' Alıntı: Katılan tüm çiçek sahiplerini tebrik ediyorum Lale 1 oyla öne geçtin ama çiçeğin gerçekten çok güzeldi,tebrikler Pasim adminim bir kez daha ellerine sağlık Oy verenlerin de elleri dert görmesin Genişletmek için tıkla ... jupiter' Alıntı: rica ederikk lale tebrik ederim canimm.. Genişletmek için tıkla ... RefRa' Alıntı: O çiçekten bizim evde de var çok güzel gerçekten eve her gelen bitiyo çiçeğe 🙂 Tebrikler lale 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler kizlar😀