:osqe: Yeni Üye Üye 15 Ocak 2010 #1 En güzel komik anne yalanlarını seçelim Hadi bakalım kızlar en güzel anne yalanlarını sıraladım en beğendiklerinizi seçin
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ocak 2010 #2 Ben senin yaşındayken. . . diye başlayan her cümle (badana boya yaparmış annanem,dikiş nakış kazak falan da cabası 😀,şimdiki gençlerin merakı yok derler hep) O zaman gelsin hele, bakarız (o zaman hiç gelmez,gelse de bakılmaz😀)
Ben senin yaşındayken. . . diye başlayan her cümle (badana boya yaparmış annanem,dikiş nakış kazak falan da cabası 😀,şimdiki gençlerin merakı yok derler hep) O zaman gelsin hele, bakarız (o zaman hiç gelmez,gelse de bakılmaz😀)
juju Yeni Üye Üye 16 Ocak 2010 #3 izim zamanımızda el ele bile tutuşulmazdı genelde bunu söylüyo annem
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Ocak 2010 #4 Bu 1 : Yemeğini yemezsen arkandan ağlar Bu 2 : Baban kızar bak (babanın dünyadan haberi yoktur) Buda 3 : O zaman gelsin hele, bakarız
Bu 1 : Yemeğini yemezsen arkandan ağlar Bu 2 : Baban kızar bak (babanın dünyadan haberi yoktur) Buda 3 : O zaman gelsin hele, bakarız
elfce Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #7 seni leylekler getirdi 😀 annemın biz küçükken bize söylediği bizim de küçüklere söylediğimiz yalan 😀
benimm ben Yeni Üye Üye 24 Aralık 2010 #9 Pipinle çok oynarsan düşer..bu cümle dışında annem hepsini söylerdi
HaYaL Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #10 Balık yedikten sonra hemen su içilmez, yoksa balik canlanir karninda gezer.