elfce Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #411 "Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda ise susmadığın için kahreder"!.
"Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda ise susmadığın için kahreder"!.
elfce Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #412 KiM O ! diye soRuyoRLaR seNi meRak edenLeR, haNi şu " oLmayacak duA " dedikLéRi vaRyA diyoRuM.. ' 0 ' işté..!
KiM O ! diye soRuyoRLaR seNi meRak edenLeR, haNi şu " oLmayacak duA " dedikLéRi vaRyA diyoRuM.. ' 0 ' işté..!
elfce Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #413 Yine her yeRi ayaza çeviRmişsin.. Bu kadar soğuk oLma YAR !...Seni 'Sevdiğim' YÜREĞİM üşümesin"...
elfce Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #415 iLLe iki kişiLik midir? SewdaLar? Tek ßaşıma dinLeyemez miyim Aşk şarkıLarını?
elfce Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #416 zamansız geldin biraz.. bende tam ağlıyordum.. elimde bavulum burdan çekip gidiyordum..
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #418 Hani gülüyorum ya sanmayınki mutluyum...Attığım her adımda gulmeyi bekliyorum.Konuştuğum her kelimede mutluluğu hayal ediyorum..Yarın yokmuş gibi yaşıyorum..Dünü yaşamamış sanıyorum.Aslında yaşarken her nefeste sanki ölüyorum..
Hani gülüyorum ya sanmayınki mutluyum...Attığım her adımda gulmeyi bekliyorum.Konuştuğum her kelimede mutluluğu hayal ediyorum..Yarın yokmuş gibi yaşıyorum..Dünü yaşamamış sanıyorum.Aslında yaşarken her nefeste sanki ölüyorum..
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #419 Benim hayatta istediğim hiçbirşey olmadı. Bi seni çok istedim. Senin için de benimle dolmadı