elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #471 Mυτlυ кαl dεмεчεсεgίм нαчαt senin. İlgίlεnмίчοгυм. . Dεdίgίм gίвί şίмdi ѕenin αdιnın üzerini çiziyorum. . Ѕöчlεчεсεкlεrίм вίttiί. . Мαѕαlιм ίѕε нίς вαşlαnmamιşтι zaten. ! Son düzenleme: 11 Ocak 2011
Mυτlυ кαl dεмεчεсεgίм нαчαt senin. İlgίlεnмίчοгυм. . Dεdίgίм gίвί şίмdi ѕenin αdιnın üzerini çiziyorum. . Ѕöчlεчεсεкlεrίм вίttiί. . Мαѕαlιм ίѕε нίς вαşlαnmamιşтι zaten. !
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #472 Ardımda bir yürek yükü rüzgar... Ne zaman sevmeye koyulsam doğrulup çoğaldı ayrlLıklar..!
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #473 Düşlerinin yorulduğu yerde tutun bana Beni çağıramayacak kadar uzakta ol Ve ben gelemeyecek kadar koşayım sana.
Düşlerinin yorulduğu yerde tutun bana Beni çağıramayacak kadar uzakta ol Ve ben gelemeyecek kadar koşayım sana.
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #474 Bakmıyorum/aynadaki bana.. Dünya dönüyor/ben susuyorum.. Çünkü sesimden ‘aşk’ geliyor… Korkuyorum…
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #476 Küçük mutluluklar biriktiriyorum ileride benim de büyük bir mutluluğum olması için ~
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #478 Dudağım kanıyor.. Allah kahretsin ! `Adın ağzımın içine yara yapmış...!
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #479 Ne seni sevdiğimden eminim Ne vazgecebileceğimden Gözlerine baktığımda benimsin ama Kimbilir kalbin kimlerin ?
Ne seni sevdiğimden eminim Ne vazgecebileceğimden Gözlerine baktığımda benimsin ama Kimbilir kalbin kimlerin ?
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #480 her yanım bezendi sevdanla aklım yüreğim her hücrem her zerrem hiç bitme fikrimde yüreğimde günümde gecemde hecemde her zerremde iyiki ben'imsin iyiki sen'inim
her yanım bezendi sevdanla aklım yüreğim her hücrem her zerrem hiç bitme fikrimde yüreğimde günümde gecemde hecemde her zerremde iyiki ben'imsin iyiki sen'inim