elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #482 ya şmdi tut ellermdn ya da bi dha söz etme özlemkten çok çok çok karışığm ztn
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #483 Tek bir oyun sonra kaLkıp gidersin Sen her zaman risk aLmayı seversin Ben inerken en dibe ağır ağır Sen iLk gördüğüm günden biLe güzeLsin
Tek bir oyun sonra kaLkıp gidersin Sen her zaman risk aLmayı seversin Ben inerken en dibe ağır ağır Sen iLk gördüğüm günden biLe güzeLsin
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #485 Son günLerde haLimde 1 haLLer seziyoRum Yüxek doz yaLnzLıktan qaLiba öLüyoRumM *
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #486 Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren , her yeni ilişkisinden önce "tertemiz bir sayfa açtım" diyen hatun... ; defterin kaç ortalı yavrum..? 😀
Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren , her yeni ilişkisinden önce "tertemiz bir sayfa açtım" diyen hatun... ; defterin kaç ortalı yavrum..? 😀
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #488 Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir AyrılıkTablosuna ... Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin Mürekkebini Uğrunda Harcamak MıdırAşk...?
Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir AyrılıkTablosuna ... Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin Mürekkebini Uğrunda Harcamak MıdırAşk...?
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #489 öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #490 Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .