elfce Daimi Üye Üye 11 Ocak 2011 #531 hani olur ya ihtiyacın oLursa Ben hep yanındayım sakın unutma!!
elfce Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #533 sevdıgının senı sevdıgı zaman deıL plotonık sevdıgın zamanda guLumse.. hersey iyi gıttıgınde deıL bi felakettn sonrada güL..
sevdıgının senı sevdıgı zaman deıL plotonık sevdıgın zamanda guLumse.. hersey iyi gıttıgınde deıL bi felakettn sonrada güL..
elfce Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #535 Kanatlarımı kaldırdım rafa. İyiliklerimi koydum bi kenara. Artık bende sizdenim. Artık bnde bi caniyim.
Kanatlarımı kaldırdım rafa. İyiliklerimi koydum bi kenara. Artık bende sizdenim. Artık bnde bi caniyim.
elfce Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #536 gözyaşLarımı tutsam mı saLsam mı biLemedim biLdiğim bişi vaR özLeDim/özLedim/özLedim
elfce Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #537 ŞékérLî yâLânLârImIz VârdI en Çøk ßîrbîrîmîzé SoyLéméyi Sévérdîk . RøL YâpmâyI Sévérdîk Hîc 0yuncâqImIz yøktu . Sén ßénimLé 0ynârdIn , ßén GozyâşLârImLâ ..
ŞékérLî yâLânLârImIz VârdI en Çøk ßîrbîrîmîzé SoyLéméyi Sévérdîk . RøL YâpmâyI Sévérdîk Hîc 0yuncâqImIz yøktu . Sén ßénimLé 0ynârdIn , ßén GozyâşLârImLâ ..
elfce Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #538 ÖzLedim; İlk OkuL YıLLarımı ! Sıranın Üstüne '' Kalp '' çizip, Üstünden '' Ok '' Çıkarmayı ... Bir Ucuna Sevdiğimin , bir ucuna Kendi adımı Yazmayı ... Ve O Andaki HeycaNımı... ŞimdiLerde Bulamadığım '' O Eski AşkLarı ''
ÖzLedim; İlk OkuL YıLLarımı ! Sıranın Üstüne '' Kalp '' çizip, Üstünden '' Ok '' Çıkarmayı ... Bir Ucuna Sevdiğimin , bir ucuna Kendi adımı Yazmayı ... Ve O Andaki HeycaNımı... ŞimdiLerde Bulamadığım '' O Eski AşkLarı ''
elfce Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #540 HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.