TUNAA Daimi Üye Üye 25 Mart 2011 #11 oyumu kullandım hayırlı olsun🙂 hepsi güzel çok kararsız kaldım valla.. yaa keşke ben de katılsaymışım🙁( neyse birdahaki sefere artık..
oyumu kullandım hayırlı olsun🙂 hepsi güzel çok kararsız kaldım valla.. yaa keşke ben de katılsaymışım🙁( neyse birdahaki sefere artık..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Mart 2011 #14 mavişimbebikistiyor' Alıntı: bende oyladım ama çok zor karar verdiiiiiiimmmm 🙂 1 kerecikmi oy verebiliyoruz 🙂 ben bitane daha kullanmak istiyoruuuummmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... o ıkıncı oyu bana kullancaksan sana bır deıl bın oy feda olsun
mavişimbebikistiyor' Alıntı: bende oyladım ama çok zor karar verdiiiiiiimmmm 🙂 1 kerecikmi oy verebiliyoruz 🙂 ben bitane daha kullanmak istiyoruuuummmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... o ıkıncı oyu bana kullancaksan sana bır deıl bın oy feda olsun
RefRa Daimi Üye Üye 3 Nisan 2011 #17 Bende kullandım oyumu. Bende katılmak istiyodum ama babaannemin sağlık sorunları yüzünden pek fırssatım olmuyo. Neyse bi dahaki sefere artık 🙂 Hayırlı oğurlu olsun. Hak eden kazansın 🙂
Bende kullandım oyumu. Bende katılmak istiyodum ama babaannemin sağlık sorunları yüzünden pek fırssatım olmuyo. Neyse bi dahaki sefere artık 🙂 Hayırlı oğurlu olsun. Hak eden kazansın 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Nisan 2011 #19 jnevin' Alıntı: Neden sonuç için birşey yazılmıyo Genişletmek için tıkla ... Canım yarışma bitince sonuçlar açıklanacak. Konunun açıldıgı ılk sayfayı oku tam olarak açıkça anlatılıyor.
jnevin' Alıntı: Neden sonuç için birşey yazılmıyo Genişletmek için tıkla ... Canım yarışma bitince sonuçlar açıklanacak. Konunun açıldıgı ılk sayfayı oku tam olarak açıkça anlatılıyor.