ışılsu Yeni Üye Üye 7 Mart 2010 #1 en sevdiğin hangisi... melekler bakın neler var menude * lahmacun - kıymalı kaşarlı vb pide - pizza- hamburger-tost-çiğ köfte- rus salatası :f060:* bunlardan en sevdikleriniz nedir
melekler bakın neler var menude * lahmacun - kıymalı kaşarlı vb pide - pizza- hamburger-tost-çiğ köfte- rus salatası :f060:* bunlardan en sevdikleriniz nedir
ışılsu Yeni Üye Üye 7 Mart 2010 #2 ilk ben yazayım ya ben rus salatası ve hamburgere bayılırım çok seviyorum hep evdede yaparım canım çekti yapıcam hemen :f060:
ilk ben yazayım ya ben rus salatası ve hamburgere bayılırım çok seviyorum hep evdede yaparım canım çekti yapıcam hemen :f060:
orkide Aktif Üye Üye 7 Mart 2010 #3 bende pideye bayılırım kaşarlı olsun tost ayy bayılırım lahmacun benim olsun bide çiğköfte ohhh acısı bol olsun yav noli diyetteyiz bu işkence yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende pideye bayılırım kaşarlı olsun tost ayy bayılırım lahmacun benim olsun bide çiğköfte ohhh acısı bol olsun yav noli diyetteyiz bu işkence yaaaaaaaaaaaaaaaaa
HURHUR Yeni Üye Üye 7 Mart 2010 #5 rus salatası hariç diğerlerinde ayırım yapmam ama diyet yüzünden yiyemiyorummmmmm