MeLOo Daimi Üye Üye 10 Nisan 2011 #1 en sıra dışı eşyalar daha bissürü varmış valla çok yaratıcı evlenince evi bunlarla doldurcam
MeLOo Daimi Üye Üye 12 Nisan 2011 #6 yerden mekandan herşey tasarruf eve giren şok olur zaten nereye geldim ben diye
M Misafir Forum Okuru 12 Nisan 2011 #7 Şu dolabın içine girebilen yatak ve ayrıca çalışma masası olan şeyden olsa, küçücük bir oda yeterli insana Paylaşımın için tşkler canım + rep diyorum ve böyle güzel konuların devamını bekliyorum🙂
Şu dolabın içine girebilen yatak ve ayrıca çalışma masası olan şeyden olsa, küçücük bir oda yeterli insana Paylaşımın için tşkler canım + rep diyorum ve böyle güzel konuların devamını bekliyorum🙂
M Misafir Forum Okuru 12 Nisan 2011 #9 meloo' Alıntı: ohoo ben bu gazla neeleer neleer paylaşırım şimdi Genişletmek için tıkla ... ee hadi bakalım inşallah, görelim seni Bekliyor ve takip ediyorum seni, aç böyle güzel konular, kap repleri 🙂
meloo' Alıntı: ohoo ben bu gazla neeleer neleer paylaşırım şimdi Genişletmek için tıkla ... ee hadi bakalım inşallah, görelim seni Bekliyor ve takip ediyorum seni, aç böyle güzel konular, kap repleri 🙂