cadi_91 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2010 #11 nagish' Alıntı: en son dün ağladımm aslında ağlamadığım gün yok son günlerdee🙁( Genişletmek için tıkla ... neyin var canım
nagish' Alıntı: en son dün ağladımm aslında ağlamadığım gün yok son günlerdee🙁( Genişletmek için tıkla ... neyin var canım
cadi_91 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2010 #12 ilkimsu' Alıntı: hımm bende birkac saat önce annem ameliyata gitti o zaman ağladım Genişletmek için tıkla ... şimdi nasıl durumu?
ilkimsu' Alıntı: hımm bende birkac saat önce annem ameliyata gitti o zaman ağladım Genişletmek için tıkla ... şimdi nasıl durumu?
N nagish Forum Okuru 18 Haziran 2010 #13 cadi_91' Alıntı: neyin var canım Genişletmek için tıkla ... sevgili meselesinden tatlım.bana dönmesini istiyorum eski erkek arkadaşımın.bi tek bu sorunum var yoksa her şey güzel onun dışında
cadi_91' Alıntı: neyin var canım Genişletmek için tıkla ... sevgili meselesinden tatlım.bana dönmesini istiyorum eski erkek arkadaşımın.bi tek bu sorunum var yoksa her şey güzel onun dışında
cadi_91 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2010 #14 nagish' Alıntı: sevgili meselesinden tatlım.bana dönmesini istiyorum eski erkek arkadaşımın.bi tek bu sorunum var yoksa her şey güzel onun dışında Genişletmek için tıkla ... ya Allah aşkına bırak kaderde ne varsa o olur çabalama canım ya zamana bırak cenabı hak ne verirse senin için hayırlısını verir
nagish' Alıntı: sevgili meselesinden tatlım.bana dönmesini istiyorum eski erkek arkadaşımın.bi tek bu sorunum var yoksa her şey güzel onun dışında Genişletmek için tıkla ... ya Allah aşkına bırak kaderde ne varsa o olur çabalama canım ya zamana bırak cenabı hak ne verirse senin için hayırlısını verir
N nagish Forum Okuru 18 Haziran 2010 #15 zmna bıraktım ama insan yere kadar dayanabiliyo maalesef sonunda patlıyo.hayırlısı
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 18 Haziran 2010 #16 aslında bana göre soru şöle olmalıydı,en son zaman yüzün gülmüştü,mutlu olduğunu hissetmiştin...
N nagish Forum Okuru 18 Haziran 2010 #17 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: aslında bana göre soru şöle olmalıydı,en son zaman yüzün gülmüştü,mutlu olduğunu hissetmiştin... Genişletmek için tıkla ... çok doğru söyledin FiRaRi_MeLeK....kimin aklına gelrdi kii...
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: aslında bana göre soru şöle olmalıydı,en son zaman yüzün gülmüştü,mutlu olduğunu hissetmiştin... Genişletmek için tıkla ... çok doğru söyledin FiRaRi_MeLeK....kimin aklına gelrdi kii...
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 18 Haziran 2010 #18 nagish' Alıntı: çok doğru söyledin FiRaRi_MeLeK....kimin aklına gelrdi kii... Genişletmek için tıkla ... senidemi üzdüler canım ne diyem ki böle zamanlarda sözler anlamsız oluyor,cümleler hükümsüz kalyor...sadece ağlamak geliyor insanın elinden
nagish' Alıntı: çok doğru söyledin FiRaRi_MeLeK....kimin aklına gelrdi kii... Genişletmek için tıkla ... senidemi üzdüler canım ne diyem ki böle zamanlarda sözler anlamsız oluyor,cümleler hükümsüz kalyor...sadece ağlamak geliyor insanın elinden
N nagish Forum Okuru 18 Haziran 2010 #19 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: senidemi üzdüler canım ne diyem ki böle zamanlarda sözler anlamsız oluyor,cümleler hükümsüz kalyor...sadece ağlamak geliyor insanın elinden Genişletmek için tıkla ... evt cnm benide üzdüler 🙁( gerçkten de kelimeler anlamsız geliyo ama her şeye rağmen yine de ümidini kırmamalı insan sonuna kadar sabretmeli son gücüyle...
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: senidemi üzdüler canım ne diyem ki böle zamanlarda sözler anlamsız oluyor,cümleler hükümsüz kalyor...sadece ağlamak geliyor insanın elinden Genişletmek için tıkla ... evt cnm benide üzdüler 🙁( gerçkten de kelimeler anlamsız geliyo ama her şeye rağmen yine de ümidini kırmamalı insan sonuna kadar sabretmeli son gücüyle...
cadi_91 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2010 #20 kendini üzmemek çok zor insan herşeye kafasını illaki takıyor anlayabilsek bu günler bir daha gelmeyecek
kendini üzmemek çok zor insan herşeye kafasını illaki takıyor anlayabilsek bu günler bir daha gelmeyecek