cadi_91 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2010 #1 en son ne zaman mutlu oldun ben ne zaman gerçekten mutlu olduğumu hatırlamıyorum. her şeyi unutup kahkahalarla hiç güldüm mü acaba bilemiyorum. benim gibi olan başkaları da var mı bilmiyorum. ben hep mutsuz hüzünlü dertli canı sıkkın biriyim ya siz.......?
ben ne zaman gerçekten mutlu olduğumu hatırlamıyorum. her şeyi unutup kahkahalarla hiç güldüm mü acaba bilemiyorum. benim gibi olan başkaları da var mı bilmiyorum. ben hep mutsuz hüzünlü dertli canı sıkkın biriyim ya siz.......?
N nagish Forum Okuru 18 Haziran 2010 #2 açmışşsın konuyuuu cadı_91.çokk tşklerr....ben en son sınavlarımın hepsinden geçtğimi öğrendiğimde mutlu oldum...o da bi hafta önceydii...
açmışşsın konuyuuu cadı_91.çokk tşklerr....ben en son sınavlarımın hepsinden geçtğimi öğrendiğimde mutlu oldum...o da bi hafta önceydii...
cadi_91 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2010 #3 nagish' Alıntı: açmışşsın konuyuuu cadı_91.çokk tşklerr....ben en son sınavlarımın hepsinden geçtğimi öğrendiğimde mutlu oldum...o da bi hafta önceydii... Genişletmek için tıkla ... bende bu hafta sınav sonuçlarımı aldığımda senin gibi sevinirim inş canım
nagish' Alıntı: açmışşsın konuyuuu cadı_91.çokk tşklerr....ben en son sınavlarımın hepsinden geçtğimi öğrendiğimde mutlu oldum...o da bi hafta önceydii... Genişletmek için tıkla ... bende bu hafta sınav sonuçlarımı aldığımda senin gibi sevinirim inş canım
N nagish Forum Okuru 18 Haziran 2010 #4 cadi_91' Alıntı: bende bu hafta sınav sonuçlarımı aldığımda senin gibi sevinirim inş canım Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm....
cadi_91' Alıntı: bende bu hafta sınav sonuçlarımı aldığımda senin gibi sevinirim inş canım Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm....
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 18 Haziran 2010 #5 cadı saol ya konumu açmışsın teşekkür ederim...😀 ben en son gerçekten bir hafta önce facede onla karşılaştığım gün mutlu olmuştum.😀
cadı saol ya konumu açmışsın teşekkür ederim...😀 ben en son gerçekten bir hafta önce facede onla karşılaştığım gün mutlu olmuştum.😀
cadi_91 Yeni Üye Üye 18 Haziran 2010 #6 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: cadı saol ya konumu açmışsın teşekkür ederim...😀 ben en son gerçekten bir hafta önce facede onla karşılaştığım gün mutlu olmuştum.😀 Genişletmek için tıkla ... o kim :minik::minik:
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: cadı saol ya konumu açmışsın teşekkür ederim...😀 ben en son gerçekten bir hafta önce facede onla karşılaştığım gün mutlu olmuştum.😀 Genişletmek için tıkla ... o kim :minik::minik:
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 18 Haziran 2010 #7 cadi_91' Alıntı: o kim :minik::minik: Genişletmek için tıkla ... sölemem ayıptır
suCre Daimi Üye Üye 18 Haziran 2010 #8 bugun çocuklarım karneleriyle gelince çok mutlu oldum.Anne biz mezun olduk diyolar gözlerinin içi gülüyodu😀
bugun çocuklarım karneleriyle gelince çok mutlu oldum.Anne biz mezun olduk diyolar gözlerinin içi gülüyodu😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 5 Şubat 2012 #10 bilmem hatırlamıyorum 🙁 vay be ne kadar uzun zaman olmuş mutlu olmayalı 🙁