KızılÖtesi Aktif Üye Üye 12 Ekim 2008 #131 Cevap: En son ne zman? dün gece datlu krizim tutmuştudaaa aşikum aldu geldiii hey alttaki en son nezaman körkütük şarhoş oldun 😀
Cevap: En son ne zman? dün gece datlu krizim tutmuştudaaa aşikum aldu geldiii hey alttaki en son nezaman körkütük şarhoş oldun 😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #132 Cevap: En son ne zman? hiç içki içmedigim için olmadım yani alttaki en son ne zaman kendin için güzel bir sey yaptın
Cevap: En son ne zman? hiç içki içmedigim için olmadım yani alttaki en son ne zaman kendin için güzel bir sey yaptın
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Ekim 2008 #133 Cevap: En son ne zman? hmm düsündümde, kendim icin en son nezaman güzel birsey yaptim ben hatirlamiyorum bile 😀 en son ne zaman rezil oldum
Cevap: En son ne zman? hmm düsündümde, kendim icin en son nezaman güzel birsey yaptim ben hatirlamiyorum bile 😀 en son ne zaman rezil oldum
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #134 Cevap: En son ne zman? kısın birkere okulda herkesin önünde ayagım kayıp düşmüştüm o zman alttaki en son ne zman enerjik bir sekilde uyandın
Cevap: En son ne zman? kısın birkere okulda herkesin önünde ayagım kayıp düşmüştüm o zman alttaki en son ne zman enerjik bir sekilde uyandın
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #135 Cevap: En son ne zman? hatırlamıyorum bile alttaki en son ne zaman grip oldun
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #136 Cevap: En son ne zman? bir hafta önce alttaki en son ne zaman avaz avaz bagırarak sarkı söyledinn??????
Cevap: En son ne zman? bir hafta önce alttaki en son ne zaman avaz avaz bagırarak sarkı söyledinn??????
CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Ekim 2008 #137 Cevap: En son ne zman? oooo simdi söylüyorum mesela hayaller birer birer kapimi calip girdiler sonrada terk edip gittileeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr en son nezaman dondurma yedin😀
Cevap: En son ne zman? oooo simdi söylüyorum mesela hayaller birer birer kapimi calip girdiler sonrada terk edip gittileeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr en son nezaman dondurma yedin😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #138 Cevap: En son ne zman? bugünn yedim aman annem duymasın alttaki en son ne zman bunalıp bir yerlere dolasmaya gittin?
Cevap: En son ne zman? bugünn yedim aman annem duymasın alttaki en son ne zman bunalıp bir yerlere dolasmaya gittin?
SevdalIm Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #139 Cevap: En son ne zman? Az önce ALttaki en son ne zaman agLadIn ?
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #140 Cevap: En son ne zman? 9 ekım saat 9:30 annemden ayrılıyordum sen alttakı enson nezaman bılgısayrdan cıktı aldınne soru amaişteyım aklıma bısey gelmedı
Cevap: En son ne zman? 9 ekım saat 9:30 annemden ayrılıyordum sen alttakı enson nezaman bılgısayrdan cıktı aldınne soru amaişteyım aklıma bısey gelmedı