K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Aralık 2007 #21 Ce: En son ne zman? Üc gün oldu herhalde... Alttaki en son ne zaman saate baktin???
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Aralık 2007 #22 Ce: En son ne zman? la saatim bozuk hatırlamıyom bu nasıl soru la şiii alttaki en son nezaman sokakta düştün
Ce: En son ne zman? la saatim bozuk hatırlamıyom bu nasıl soru la şiii alttaki en son nezaman sokakta düştün
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Aralık 2007 #23 Ce: En son ne zman? Hatirlamiyorum baya oldu herhalde düsmeyeli Alltaki sana sesleniyorum en son sigarani ne zaman ictin????
Ce: En son ne zman? Hatirlamiyorum baya oldu herhalde düsmeyeli Alltaki sana sesleniyorum en son sigarani ne zaman ictin????
HİDOŞ Aktif Üye Üye 9 Aralık 2007 #24 Ce: En son ne zman? benim gibi br tiryakiye denk gelecek sorumuydu bu şicik söndürdüm daha alttaki tam sana ne soracağımı düşünürken msn den fati yazdı onla konuştum peki sen fatiyle yani fatimoleyle en son ne zaman konuştun
Ce: En son ne zman? benim gibi br tiryakiye denk gelecek sorumuydu bu şicik söndürdüm daha alttaki tam sana ne soracağımı düşünürken msn den fati yazdı onla konuştum peki sen fatiyle yani fatimoleyle en son ne zaman konuştun
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Aralık 2007 #25 Ce: En son ne zman? la şicik değil bikerem şimcik o fatiylede en son dün geceyarısı konuştum şiii hey alttaki sen en son ne zaman yemeğini yaktın Son düzenleme: 9 Aralık 2007
Ce: En son ne zman? la şicik değil bikerem şimcik o fatiylede en son dün geceyarısı konuştum şiii hey alttaki sen en son ne zaman yemeğini yaktın
ms_enemy Yeni Üye Üye 9 Aralık 2007 #26 Ce: En son ne zman? tamm tarih hatırlamıyorum cemoş cum ama sarmaa pişiriyodum unuttumm , gitttii canııımm sarmalar 🙂 pekii alttakii sen en son ne zaman biriylee kavga ettin 🙂)
Ce: En son ne zman? tamm tarih hatırlamıyorum cemoş cum ama sarmaa pişiriyodum unuttumm , gitttii canııımm sarmalar 🙂 pekii alttakii sen en son ne zaman biriylee kavga ettin 🙂)
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Aralık 2007 #27 Ce: En son ne zman? Daha gecen gün kavga degilde tartistik... Alltaki sen en son ne zaman depresyondaydin???
Ce: En son ne zman? Daha gecen gün kavga degilde tartistik... Alltaki sen en son ne zaman depresyondaydin???
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Aralık 2007 #28 Ce: En son ne zman? la ben çıkamıyom kidepresyondan deliyim de acık şiiiiii alttaki sana diyom bakma öle yüzüme en son ne zaman sevdiğine seviyorum dedin la
Ce: En son ne zman? la ben çıkamıyom kidepresyondan deliyim de acık şiiiiii alttaki sana diyom bakma öle yüzüme en son ne zaman sevdiğine seviyorum dedin la
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Aralık 2007 #29 Ce: En son ne zman? Dün söyledim valla... Alttaki eleman en son ne zaman ütü yaptın?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Aralık 2007 #30 Ce: En son ne zman? En son babam haciya gitmeden hacielbiselerini ütüledim🙂 Allltaki en son ne zaman birine gicik oldun???
Ce: En son ne zman? En son babam haciya gitmeden hacielbiselerini ütüledim🙂 Allltaki en son ne zaman birine gicik oldun???