siyah_inci Yeni Üye Üye 11 Aralık 2008 #11 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? ayrıldığım sevgilimle... dün gece ona dönmem için uğraştı durdu yine... ama ben korkuyorummmm...
Cevap: En son telefnda kiminle konustun? ayrıldığım sevgilimle... dün gece ona dönmem için uğraştı durdu yine... ama ben korkuyorummmm...
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 11 Aralık 2008 #12 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? ablamla konuştum
esra Yeni Üye Üye 11 Aralık 2008 #13 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? İş arkadaşımla konuştumm 🙂
pofuduq_she Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #14 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? aNNEmLE konuşTum
kaprisli Yeni Üye Üye 26 Ocak 2009 #16 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? arkadaşımla konuştum🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Ocak 2009 #17 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? kiminle konustum ben ya😀 hee dün aksam babamla konustum😀
PaSikA Yeni Üye Üye 27 Ocak 2009 #18 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? İşyerinden bir arkadaşla konuştum servisi kaçırmış onu haber verdi 😀
Cevap: En son telefnda kiminle konustun? İşyerinden bir arkadaşla konuştum servisi kaçırmış onu haber verdi 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 27 Ocak 2009 #19 Cevap: En son telefnda kiminle konustun? askerdeki aşkımla konuştuum...