Enginarlı Tavuk Graten

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Enginarlı Tavuk Graten
malzemeler
• 5 Adet Kalça Şiş
• 1 Adet konserve ya da bütün enginar
• 2 Çorba kaşığı un
• 150 gr tereyağ
• 2 ½ Su bardağı süt
• 200 gr kaşar rendesi Hazırlanışı : Bir tencerede kalça şişleri haşlayın. Tavuk etlerini haşlandıktan sonra küçük parçalara bölün. Teflon bir tavada unu tereyağı ile biraz kavrun. 2 ½ su bardağı sütü karışımın içine yavaş yavaş dökerek karıştırın. Kaynamaya başlayınca içine haşlamış olduğunuz tavukları, kaşar rendesini, tuz ve kimyonu ekleyin. Hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi enginarların ortasına doldurup üzerine kaşar peyniri serpin. 200ºC’ de önceden ısıtılmış fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirin. Dere otu ile süsledikten sonra servis yapın
 

Benzer İçerikler

Julieт
Cevaplar
3
Görüntüleme
2K
Julieт
Julieт
sevgi10
Cevaplar
2
Görüntüleme
1K
Ayışık
Ayışık
esena
Cevaplar
2
Görüntüleme
3K
ilkimsu
ilkimsu
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
*MeleK*
Üst