S sapphogirl Forum Okuru 15 Mart 2009 #1 Epilasyonda Jilet kullananlar külübü !!! bayan jileti jiletle epilasyon bayanlar için jilet kadınlar için jilet kadın jileti Mrb Kızlar; Epilasyonda jilet kullanan yada tercih eden varmı? Bakalım kaç kişi jilet kullanıyor.Ben uzun zamandan beri jilet kullanıyorum.Zararını görmedim. Yaa siz?
bayan jileti jiletle epilasyon bayanlar için jilet kadınlar için jilet kadın jileti Mrb Kızlar; Epilasyonda jilet kullanan yada tercih eden varmı? Bakalım kaç kişi jilet kullanıyor.Ben uzun zamandan beri jilet kullanıyorum.Zararını görmedim. Yaa siz?
M Misafir Forum Okuru 15 Mart 2009 #2 Cevap: Epilasyonda Jilet kullananlar külübü !!! canım biz jilete karşıyız :laugh:
makber Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2009 #3 Cevap: Epilasyonda Jilet kullananlar külübü !!! bende hiç jilet kullanmadım tüyleri sertleştirdiğini ve çoğalttığını duydum...anacığım zaten kurtulmaya çalışıyoz bide jilet kullanıpta çağoltmayalım şu veletleri..
Cevap: Epilasyonda Jilet kullananlar külübü !!! bende hiç jilet kullanmadım tüyleri sertleştirdiğini ve çoğalttığını duydum...anacığım zaten kurtulmaya çalışıyoz bide jilet kullanıpta çağoltmayalım şu veletleri..