Nefis bir tarif bu arkadaşlarım biz ailecek çok seviyoruz..
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Malzemeler;[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
2 Su bardağı haşlanmış yeşil mercimek[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
1 Su bardağı erişte[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
2 Adet kuru soğan[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
2 Yemek kaşığı sıvı yağ[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
1 Yemek kaşığı salça[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
1 Tatlı kaşığı tuzot[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Yapılışı;[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Yağ soğan ve salça kavurulur, üzerine haşlanmış yeşil mercimekler eklenir.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Kaynar su ilavesinin ardından tuzot ve erişteler atılır.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
10-15 Dakika, erişteler iyice yumuşayıncaya kadar pişirilir.[/FONT]