öncelikle selam,aramıza hoşgeldiniz,ailem bekarete önem veriyor demişsiniz ama çevrenizdeki bi kısımda bunun önemli olmadığını savunuyor.eminimki bunu savunan ailenizden biri değil,emin olun zaten ailenizden biri kuzen,yeğen vs olsa sizin iyiliğiniz ve ilerisi açısından en mantıklı olanı savunurdu.21yaşında daha yolun çok çok başındasınız.karşımdaki benden sex te bekleyeceği için kimseyi kabul edemiyorum demişsiniz.kusura bakmayın ama bukadar net yazmanız çok tuhaf geldi bana.ozaman şuan sevgili olan herkes birliktemi oluyor?? bence sizin karşınıza hep yanlış kişiler çıkmış,bir erkek eğer gerçekten seviyorsa bence en başta sizinle geleceği düşünür ve kesinlikle acele etmez.herkes kendi içinde yaşıyor ne yaşıyorsa ama bence evlilik öncesi beraber olmak ters.ha Allah korusun elbette tacizler,tecavüzler çok ayrı bir konu,ki Allah kimseye yaşatmasın böle şeyleri.bence mantıklı bir şekilde düşün ve kesinlikle sonradan pişman olacağınız bi yanlış yapmayın.ya bu kesinlikle benim fikrim elbette karşı çıkacaklarda olabilir.peki örneğin beraber olduğunuz insanla ilişkiye girseniz ve ayrılsanız sonra hayatınıza başka biri girecek onunlada mı beraber olacaksanız,ee o da bitti diyelim ozaman bu böle sürüp gidecek ki bence en yanlış şey.elbette sizin kararınız,ne yaşamak istiyorsanız yaşarsınız, ama size tavsiyem bir adım atmadan önce bin kez düşünün.