Sürekli yalan söyleyen erkek melek kadınlar kulübü sürekli yalan söyleyen eş forum'da.
Kızlar büyük bir sorunum var. Hatta sorunumuz. Bana kalırsa boşanma sebebi bile olabilir. Eşim sürekli yalan söylemeye başladı. Sürekli yalan söyleyen erkek neden yalan söyler. Bundan nasıl vazgecirebilirim diye düşünüyorum ama kocaman adam nasıl düzelteyim bilemiyorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa boşanmaya kadar gider.
Merhabalar
Yalan söylemek evlilikte olsun diğer ilişkilerde olsun güveni zedeleyen kıran bir seydir. Hele ki evlilikte yalan söylemek boşanma sebebi olabilir. Özellikle kadınların aradığı şey de güven sadakattir bir evlilikte. Peki erkekler neden yalan söyler? Yalan ortaya çıktı ise burada artık güven taşları parçalanır. Bazen de yalan söyleyen erkek eşini memnun etmek adına da yalan söyleyebilir. Memnun olmayan tatmin olmayan kadınlar vardir. Erkek de yeter ki dilinden kurtulayım da kendisi memnun olsun ben yalan söyleyeyim diyor örneğin.
Bazen de başarısız olduklarında bunu sizin bilmenizi istemezler işte erkeklik gururu diyoruz biz buna. Bu durumda da yalan söyleyebilir. Ama bazen de işte aldatma ya da arkadan gizli işler çevirmede de yalan ortaya atılır. Düzeltmeye çalışın herkes bir şansı hakediyor bence. Dilerseniz aşağıdaki linkten "erkekler neden yalan söyler" konumuzu da inceleyebilirsiniz.
Hayatım şimdi konu baya geniş bi konu olmuş. Daha doğrusu yalan söyleme üzerine hemen hemen her kes karşılaşıyordur da, hangi konuda yalan söylüyor. Eğer her konuda yalan söylüyor ise bi ahlak olmuştur. Fıtratında vardır öyle alışmıştır. Konuşarak aşılabilinir bunu bana yapma gerek yok vs denilerek işin ne kadar yanlış olduğu anlatılabilinir.
Kadın hususunda yalan söylüyor ise artık neden yalan söylüyor diye vazgeçirmeye kalkmayın vazgeçin kendisinden gitsin. Aklıma şu viral olan bir video vardı o geldi. Hayatım yalan diyen arkadaşı bi yad edelim.