CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Temmuz 2008 #1 Erkekler gercekten asik olur mu? erkekler aşık olur mu erkekler aşık olurmu asik olurmu erkek olur mu ikizler erkeği olursa Evet kizlar baslayalim. Kendi tecrübelerime dayanrak söyleyebilirm ki..... Evet 🙂
erkekler aşık olur mu erkekler aşık olurmu asik olurmu erkek olur mu ikizler erkeği olursa Evet kizlar baslayalim. Kendi tecrübelerime dayanrak söyleyebilirm ki..... Evet 🙂
disibozkurt Banned 16 Temmuz 2008 #3 Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? belkide bizden daha çok aşık olurlar ve unutmazlar bnmki hala 3.5 sendr bırakmıo beni bırakmasında
Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? belkide bizden daha çok aşık olurlar ve unutmazlar bnmki hala 3.5 sendr bırakmıo beni bırakmasında
aSqimSin Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #4 Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? Evet gerçekten aşık olurlar
gökçe Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2008 #5 Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? Evet aşık olurlar. Mesela benimki haftaya 18 sene bitecek olmasına rağmen hala aşık. Nerdenmi biliyorum gözlerindeki ışıltıdan😀
Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? Evet aşık olurlar. Mesela benimki haftaya 18 sene bitecek olmasına rağmen hala aşık. Nerdenmi biliyorum gözlerindeki ışıltıdan😀
deniz_25710 Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2008 #6 Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? gökçe' Alıntı: Evet aşık olurlar. Mesela benimki haftaya 18 sene bitecek olmasına rağmen hala aşık. Nerdenmi biliyorum gözlerindeki ışıltıdan😀 Genişletmek için tıkla ... mutlulugunuz daim olsun🙂🙂 bencede evettt😀
Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? gökçe' Alıntı: Evet aşık olurlar. Mesela benimki haftaya 18 sene bitecek olmasına rağmen hala aşık. Nerdenmi biliyorum gözlerindeki ışıltıdan😀 Genişletmek için tıkla ... mutlulugunuz daim olsun🙂🙂 bencede evettt😀
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #7 Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? bence erkeklerde kadınlar gibi insan onlarında duyguları var bence aşık olurlar oldukları gibide unutamazlarr...
Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? bence erkeklerde kadınlar gibi insan onlarında duyguları var bence aşık olurlar oldukları gibide unutamazlarr...
blue_angel Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #8 Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? bencede evet. hatta sevdiklerine bizden daha fazla kapılıyorlar.
Cevap: Erkekler gercekten asik olur mu? bencede evet. hatta sevdiklerine bizden daha fazla kapılıyorlar.
M Misafir Melek Forum Okuru 2 Haziran 2010 #9 blue_angel' Alıntı: bencede evet. hatta sevdiklerine bizden daha fazla kapılıyorlar. Genişletmek için tıkla ... bence oLmazLar çnkü erkekLer cinseL kadınaLar duygusaL sewrr..!.(;
blue_angel' Alıntı: bencede evet. hatta sevdiklerine bizden daha fazla kapılıyorlar. Genişletmek için tıkla ... bence oLmazLar çnkü erkekLer cinseL kadınaLar duygusaL sewrr..!.(;
S e v d a Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #10 evet bence gerçekten olurlar.. 🙂 onlar da bizm gibi insan; duyguları var..