PaSikA Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #1 Erkekler Üzerinde hoş duran aksesuar sizce nedir? Evet cevapları alalım
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #2 Cevap: Erkekler Üzerinde hoş duran aksesuar sizce nedir? bence güneş gözlügü pasımmmm...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #3 Cevap: Erkekler Üzerinde hoş duran aksesuar sizce nedir? Ben saat diyorum. Kaliteli ve şık bir saat erkekte çok önemli. Gözüm mutlaka saate gider çünkü saat çok şeyleri yansıtır ve bir erkeğe en çok yakışan ve onu anlatan aksesuardır.
Cevap: Erkekler Üzerinde hoş duran aksesuar sizce nedir? Ben saat diyorum. Kaliteli ve şık bir saat erkekte çok önemli. Gözüm mutlaka saate gider çünkü saat çok şeyleri yansıtır ve bir erkeğe en çok yakışan ve onu anlatan aksesuardır.
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #4 Cevap: Erkekler Üzerinde hoş duran aksesuar sizce nedir? ben bileklik gibi ipler falan sarıyolarya onlara bayılıyorum
Cevap: Erkekler Üzerinde hoş duran aksesuar sizce nedir? ben bileklik gibi ipler falan sarıyolarya onlara bayılıyorum
gökçe Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #5 Cevap: Erkekler Üzerinde hoş duran aksesuar sizce nedir? bence güneş gözlüğü...