gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 22 Ağustos 2010 #11 ben baktımm ya buna göre benimki sadakatlıı ...ohhhh beeee
C CanSimidi Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #12 Ben de bakmaya çalıştım erkek arkadaşım napıyosun el falı mı bakıyorsun deyince öyle kaldı. Ama tekrar bir bakayım, merak ediyorum.
Ben de bakmaya çalıştım erkek arkadaşım napıyosun el falı mı bakıyorsun deyince öyle kaldı. Ama tekrar bir bakayım, merak ediyorum.
bettt Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #15 ben bunu yapsam kaç günün dalgasıyla güleriz yaaa😀 kızlar ilk önce kendinizinkine bakın yaa allh korusun sizinki çatallı olurr erkeğinizinki dümdüz giderse alın size kavga ayy babişkom gelsin bende ona bakcam 😀 malum sevgilim uzakta
ben bunu yapsam kaç günün dalgasıyla güleriz yaaa😀 kızlar ilk önce kendinizinkine bakın yaa allh korusun sizinki çatallı olurr erkeğinizinki dümdüz giderse alın size kavga ayy babişkom gelsin bende ona bakcam 😀 malum sevgilim uzakta
RefRa Daimi Üye Üye 23 Haziran 2011 #16 Hmm iyiymiş ilginç geldi benim bidenem yapmaz öyle şey ama merak ettim ilk gördüğümde bakcam 😀