K Krizantem Forum Okuru 11 Ağustos 2010 #1 erkeklerin beynii:) erkek beyni erkeklerin beyni erkeğin meleklerim yapılan araştırmaya göre çoğu erkeklerin beyni resimdeki gibiymişş hiç şaşırmadım doğrusu🙂
erkek beyni erkeklerin beyni erkeğin meleklerim yapılan araştırmaya göre çoğu erkeklerin beyni resimdeki gibiymişş hiç şaşırmadım doğrusu🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2010 #2 aaaa erkeyin beynidemi varmis 🙂 benimkinin "bahane bulma salgi bezi" cok iyi calisiyor 🙂
B bana özel Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2010 #3 way be erkklerin beynnde ütü yapma gibi bişey mi warmış😀D:
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 15 Ağustos 2010 #4 😀ayyy gerckten süper olmuş ya paylaşım için tebriklerr...
S sosyal kelebek Yeni Üye Üye 15 Eylül 2010 #5 🙂 çok hoş olmuş bayıldım bnmkınde kawga etme kabiliyetı had safhada o ayrı 8)))))
istisna Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #6 :laugh::laugh: beyinde en önemli yer maşallah cinsellikle alakalı tipik erkek beyni gerçekten............
:laugh::laugh: beyinde en önemli yer maşallah cinsellikle alakalı tipik erkek beyni gerçekten............
senaylmz Yeni Üye Üye 5 Aralık 2010 #7 Vay be erkeklerin beyninde küçükte olsa ev işi-ütü varmış. 🙂 Bence bu bahane bulma bölümü erkekten erkeğe değişir. 🙂 🙂
Vay be erkeklerin beyninde küçükte olsa ev işi-ütü varmış. 🙂 Bence bu bahane bulma bölümü erkekten erkeğe değişir. 🙂 🙂